dissabte, 8 de febrer del 2014

estrena de "CLÀSSICS"

“LA LLUERNA TEATRE” PRESENTA EN LECTURA DRAMATITZADA:
“CLÀSSICS” A LA SALA MONTSENY.

La companyia “La Lluerna Teatre” presenta l'estrena, en versió de lectura dramatitzada, de la obra original d’ Enric Sunyol: “CLÀSSICS. Quan el teatre forma part de la nostra vida”.

La representació tindrà lloc al  proper dissabte 15 de Febrer a les 9 del vespre, al auditori del col·legi Sant Josep (Sala Montseny)  carrer Montseny num. 39 (Gràcia).

El seu autor, l’ Enric Sunyol, director i co-presentador del programa de Ràdio Gràcia: “Temps de música, Temps d’espectacle”, ens diu que: “CLÀSSICS” neix amb la voluntat de posar a l’abast del gran públic, el mon de la gent que intenta viure del teatre, per a molts idealitzat i del que només es veu la cara ”glamorosa”: la de les llums...i en la que també existeixen moltes ombres”.

També vol agrair a Shakespeare, Moliere, Rostand i Beaumarchais el seu llegat indiscutible, que li ha permès escriure, amb tota humilitat, aquesta historia de teatre inventada que, segurament, no es troba gaire lluny de la realitat. 

La entrada és lliure i gratuïta; tot i que, qui vulgui col·laborar amb un pagament amb caràcter retroactiu, podrà realitzar una aportació totalment voluntària a la sortida.

Per raons d’aforament, es prega que es confirmi la assistència, a:

Tels: 607867033 – Enric Sunyol    617860759 – Teresa Vergés

La gent de “La Lluerna” agraeix, per endavant, la seva presencia en aquest acte, tan especial per a ells.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More