dijous, 28 de març del 2019

Entrevista amb José Sacristán

En el Teatre Romea s'estrena:
"Señora de rojo sobre fondo gris"



Interpretada per José Sacristán és l'adaptació teatral de José Sámano, José Sacristán i Inés Camiña sobre la novel·la homònima de Miguel Delibes escrita l’any 1991. 
Una producció de Sabre Producciones, Pentación Espectáculos, AGM i Tal y Cual, dirigida per José Sámano, que ofereix una mirada íntima a la història de l’escriptor Miguel Delibes i testimonia l’admiració que sentia cap a la seva dona.

José Sacristán a la Roda de Premsa  (Foto ES)

SINOPSI
Un pintor, amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa.
Des que, de forma imprevista, va morir la seva dona, que ho era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.
Estem en l'estiu i tardor de 1975. La filla gran del matrimoni està en la presó a causa de les seves activitats polítiques. I és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare, que la filla viurà des de dins de la presó. Aquest és un altre record permanent en la vida del seu pare, que també ara reviu.
Una història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la pèrdua; i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

L'obra estarà en cartell del 27 de març al 12 de maig de 209

Podeu escoltar l'entrevista amb José Sacristán, prement el PLAY


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More