divendres, 15 de gener del 2016

Testimoni de càrrec, prorroga


'TESTIMONI DE CÀRREC'
PRÒRROGA LES SEVES FUNCIONS, 
AL TEATRE DEL RAVAL, 
FINS AL 28 DE FEBRER 

L’espectacle TESTIMONI DE CÀRREC que actualment es pot veure a l’escenari del Teatre del Raval, gràcies a l’èxit de públic que han fet que s’exhaurissin les entrades en la majoria de les funcions, prorroga fins el proper 28 de febrer.

Podeu recuperar el nostre anterior article, amb motiu de la presentació al mitjans, abans de l'estrena,
que inclou l'entrevista a Jordi Coromina, en aquest  ENLLAÇ

Estrenat el passat 12 de desembre, amb Jordi Coromina i Empar López en els papers protagonistes, "Testimoni de càrrec" ha gaudit del favor del públic des del primer moment, on la possibilitat de pujar a l’escenari i formar part del jurat del judici, que es desenvolupa al segon acte, ha entusiasmat tant als espectadors que l’entrada-jurat té llista d’espera fins a finals de gener. Possiblement aquesta és una de les claus de l'èxit de la posada en escena de l'espectacle. 

Els espectadors/actors són convocats pel teatre, prèvia inscripció per mail a teatredelraval@teatredelraval.com
i han de presentar-se una hora abans de la funció 
per tal d'estar correctament caracteritzats per l'espectacle

El famós text de l’escriptora Agatha Christie, que està dirigit per Pepa Calvo, compta amb música original composada per Peter Delphinich, i una escenografia de Gala Garriga que convida al públic a pujar a l’escenari per posar-se a la pell del jurat que haurà de decidir si l’acusada es innocent o culpable. 

‘Testimoni de càrrec’ (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una obra teatral d’Agatha Christie que es va estrenar al 1953. Al 1957, va ser adaptada al cinema per Billy Wilder i va estar protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power.

Sinopsi:
Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Tal com es demanava als cartells originals de la pel·lícula de Billy Wilder, el Teatre del Raval també demana al públic: “En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

Horaris: Dijous a les 18h; divendres i dissabtes, a les 20h. Diumenges, a les 18h.
Durada: 1 hora i 45 minuts
Idioma: Català




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More