divendres, 19 de maig del 2017

Gràcia amb el Sàhara

VACANCES EN PAU

ELS INFANTS SÓN EL FUTUR



Cada estiu venen centenars de nens i nenes dels camps de refugiats sahrauís a passar dos mesos d'estiu en famílies d'acollida a Catalunya. 

D'aquesta manera, els infants poden sortir durant dos mesos dels camps de refugiats on aguanten temperatures de 50º durant el dia i poden gaudir d'un estiu a casa nostra. 

L’objectiu d’aquest projecte és que els infants passin una revisió mèdica completa, que puguin alimentar-se correctament, que comparteixin experiències i vivències enriquidores d'una altre cultura i que gaudeixin  d'activitats que no els estan permeses. 

Des de fa més de 15 anys, Gràcia participa al projecte Vacances en Pau, amb el que milers d’infants refugiats venen a passar dos mesos durant l’estiu en famílies d’acollida. 


La Associació Gràcia am el Sàhara busca noves famílies d’acollida a Gràcia per a infants sahrauís que viuen als camps de refugiats de Tindouf.

Si a vosaltres us copsa aquesta situació, però no teniu possibilitat de participar-hi, però coneixeu algú que tingui a l'abast col·laborar en aquesta acció solidaria, siplau, passeu-li la informació.

La podeu trobar en aquest  ENLLAÇ

També podeu contactar-hi a través de:  associacio@graciaambelsahara.org.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More