dijous, 7 de maig del 2020

Aplaçada la 8a edició del Festival Jardins de Pedralbes

Comunicat de la organització del Festival:

"El dia 5 de maig es va celebrar Consell de Ministres. Se’ns havien promès mesures concretes que regularien la celebració dels festivals de música. Les nostres esperances es van veure trencades quan el ministre de Cultura i Esport va declarar: “para los festivales tendremos que esperar, decidiremos cuando llegue el momento”.



Hem esperat tot el que hem pogut, però malauradament, davant la falta de mesures que ens causa una total incertesa, ens hem vist obligats a aplaçar la celebració de la 8a edició del Festival Jardins Pedralbes a l’any 2021.

Aquest proper divendres dia 8, a les 12h., els hi comunicarem les dates dels concerts d’aquesta edició que realitzarem l’estiu de 2021.

En referència a les seves entrades, no s’ha de preocupar, aquestes seran vàlides per l’edició 2021. Si vostè no pogués assistir a la nova data, en els propers dies li oferirem diverses opcions per recuperar l’import. No obstant, li preguem que, si li fos possible, conservi la seva entrada per a la nova data, el que seria un recolzament fonamental pel Festival Jardins Pedralbes.

Els nostres esforços i il·lusió se centren en fer de l’edició 2021 la millor de la nostra història. No ens falten ganes de viure-la, ni a vostès ni a nosaltres. Ara és el moment de pensar en els dies que vindran i donar-nos suport els uns als altres per a que la música en viu segueixi sonant.

Volem agrair de tot cor el suport dels artistes, patrocinadors i tots els col·laboradors que ens ajuden a fer possible aquesta màgica aventura. I també a vostè, per la confiança dipositada en nosaltres i la seva comprensió en aquests moments tan difícils que vivim.

No volem acomiadar-nos sense abans fer-los partícips d’una gran notícia: el projecte que omplirà d’aire fresc Barcelona aquest estiu, emmarcat dins els meravellosos Jardins de Pedralbes i amb el segell de qualitat que caracteritza a Concert Studio.

En els propers dies els hi farem arribar tota la informació. Els hi encantarà!

Fins aviat!"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More