dimarts, 2 de setembre del 2014

Gala solidaria al Liceu


El Gran Teatre del Liceu acull la gala solidària 
“100.000 àpats per als nostres nens” 
el dia de la Mercè 2014

L’acte, que forma part dels actes de la Mercè, 
es farà el 24 de setembre a les 20.30h,
i comptarà amb la col·laboració musical de:
María del Mar Bonet, Moncho, Blaumut
 i The Gospel Viu Choir. 

Aquesta gala benèfica pretén recaptar fons per al programa “Alimentació infantil” que promou la Creu Roja Catalunya per a les famílies amb sèries dificultats econòmiques.

Les entrades ja son a la venda..

El proper 24 de setembre el Gran Teatre de Liceu acollirà la gala solidària “100.000 àpats per als nostres nens”. L’acte, promogut pel Club Rotary Caldes de Montbui – Cingles de Bertí, pretén recaptar fons per al programa “Alimentació infantil” que fomenta la Creu Roja Catalunya per proporcionar aliments als nens i nenes que visquin sota els llindars de la pobresa.

El concert comptarà amb la presència del cantant de boleros barceloní Ramon Calabuch Batista, més conegut artísticament com Moncho, i de la artista mallorquina Maria del Mar Bonet, que seran els encarregats d'una primera part de l’acte més melòdica. La cirereta final de festa la posarà el grup revelació dels últims anys, i amb estil folk, Blaumut, que delectarà els assistents amb cançons plenes de poesia i sentiment. El grup The Gospel Viu Choir també s’ocuparà d’amenitzar la vetllada.

L’organització aprofitarà els entretemps de les actuacions per explicar la campanya dels aliments que es fomenta i a la qual es dóna suport.

Solidaritat a nivell internacional:
Rotary Internacional, associació de clubs fundada a Chicago l’any 1905 per l’advocat Paul Harris, té l’honor de ser la primera organització de servei voluntari del món. Més de 1.200.000 de socis amb alta voluntat de servei, i representants de més de 200 països, conformen els 30.000 clubs que dediquen el seu temps i recursos a accions humanitàries, per recolzar que els nens tinguin les necessitats bàsiques cobertes. 

La bona voluntat i el ideal de servei dels clubs també han portat a terme, des de fa temps, activitats per pal·liar les necessitats bàsiques de Catalunya. De la mateixa manera, i amb l’objectiu de desenvolupar projectes solidaris, empreses i entitats de la societat catalana també han lluitat en la mateixa direcció aportant el seu gra de sorra.

Per segon any consecutiu Club Royal organitza la campanya “100.000 àpats per als nostres nens” al Liceu. 

Preus: entre 14 i 88 € 

Venda d’entrades: Ticketmaster, entrades.elperiodico.cat i a través del web del Liceu





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More