divendres, 26 de setembre del 2014

"Love for Shakespeare" al Lliure

LOVE FOR SHAKESPEARE, AL LLIURE DE MONTJUÏC



10 DONES 10, PER A " LOVE FOR SHAKESPEARE "

El dia 6 d'octubre, a Montjuïc, en funció única, 10 dones d'escena oferiran la lectura

Love for Shakespeare, dirigida per Lluís Pasqual

Elles són:   Laura Conejero, María Hinojosa, Míriam Iscla, Maika Makovski,
Laia Marull, Judith Neddermann, Lídia Pujol,
Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau. 

L'autor, Shakespeare és clar. I els textos, una tria a l'entorn de l'amor.

Una sessió especial per a un dia especial:  dilluns 6 d'octubre a les 20.30h.
Espectacle en català i castellà

"Obrim la ruta Shakespeare amb una lectura escènica d’alguns textos que ens tenen l’ànima robada. Estem enamorats del bard. I vosaltres?
Paraules, paraules, paraules... i una comunitat d'espectadors al seu voltant que mengen, escolten, senten, beuen, miren, entomen, agraeixen, ploren, riuen, evoquen... paraules; paraules imaginades pel més Sant de tots els Laics, paraules que tenen formes, colors, relleus, grandesa i misèria... i que sobreviuen miraculosament l’alquímia de passar a una altra llengua, amb uns altres sons i uns altres sentiments, perquè aquestes paraules contenen totes els sentiments, i per tant totes les llengües... paraules respirades per un home sol, un únic poeta, i que ja pertanyen a tota la humanitat... paraules que tornaran a ser vives gràcies a uns intèrprets que les aniran desgranant com si fos l'aigua d'un riu purificador, perquè aquestes paraules quan es pronuncien amb veu alta es converteixen en totes les realitats possibles i acaben sempre fent-nos un bé, difícil d'explicar, però que tots podem sentir".
Lluís Pasqual



LOVE FOR SHAKESPEARE: TOT ALLÒ QUE VOLDRIES SABER DE L'AMOR

Disposarem de gairebé una hora i mitja per escoltar les veus de deu intèrprets magnífiques: Laura Conejero, María Hinojosa, Miriam Iscla, Maika Makovski, Laia Marull, Judith Neddermann, Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau. Les acompanyaran musicalment Dani Espasa, Oriol Aymat i Martí Hosta. I les haurà dirigides Lluís Pasqual. Llegiran textos de Shakespeare que ens agraden i que parlen de l'amor: monòlegs de diverses obres, alguns dels famosos sonets, fragments refets a partir de diverses peces. Tot, per aprofundir en aquest aspecte íntim de la condició humana. Si en Shakespeare hi és tot, tot allò que voldríem saber de l'amor, és en aquest espectacle.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More