dijous, 14 d’abril del 2016

Cesar & Cleopatra al Teatre Romea



CESAR & CLEOPATRA de Emilio Hernández
del 14 d'abril a l'1 de maig al Teatre Romea
Direcció de:  Magüi Mira

Amb:  Ángela Molina,  Emilio Gutiérrez Caba,  Ernesto Arias,  Carolina Yuste



Esteu escoltant l'entrevista de l'Enric Sunyol amb la directora Magüi Mira  (Foto TV)

Els intèrprets i Magüi Mira a la porta del Teatre Romea  (Foto TV) 
Sinopsi:

Què és el poder? Pot arribar a determinar la vida d’aquell qui l’ostenta? Hi ha una relació directa entre poder i corrupció? I quin rol hi juga la seducció en tot això? Aquests són alguns dels interrogants als quals vol donar resposta César & Cleopatra.


Als llimbs de l'eternitat Cèsar i Cleopatra es retroben el 2015. Dos amants, dos còmplices, dos aliats, dues formes d’exercir el poder, com a home i com a dona, s’enfronten o se sumen. Des de la seva perspectiva d’avui recorden, ironitzen i debaten sobre allò que van viure i el que han vist succeir al món des del llunyà dia de la seva mort. De vegades rescaten les paraules que els han atribuït els poetes i d’altres, volen en llibertat per situacions que la Història ha relatat amb major o menor veritat. Una proposta bella i salvatge, divertida i dramàtica. La música, la dansa i la llum serveixen d’armes i d’arts a quatre grans actors que faran gaudir i pensar l’espectador amb el teatre més pur.


L’escenari del Romea ajunta la gran Cleopatra amb el seu estimat Julio César. No s’han vist en dos mil·lennis. Però el pas del temps no ha tocat gens la intel·ligència, capacitat de seducció, dots amoroses i l’acidesa verbal de tots dos. 

Junts, recordaran el que van viure i el que han vist passar des del dia que van marxar.

Una coproducció del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i Pentación Espectáculos

César & Cleopatra es va estrenar el 22 de juliol de 2015 a la 61a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida.

Durada: 1 h i 30 min (sense entreacte)






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More