divendres, 1 d’abril del 2016

Un Vampir ben educat al Regina

La programació Familiar del Teatre Regina presenta la producció de la sala La Planeta de Girona “UN VAMPIR BEN EDUCAT”, 
teatre amb cançons.

L’espectacle es podrà veure els dies 2,  3,  9  i  10 d’Abril a les 17:30 h.




SINOPSI:

Poc s’imaginava en Dip, quan va començar a estudiar amb la seva tieta, la bruixa Furibunda, que seria tan difícil arribar a ser un vampir ben educat. 

I és que ell no acaba d’entendre per què "per mantenir la tradició familiar” ha d’aprendre a viure eternament en ruïnosos castells de pedra, dormir de dia ( i dins d’un taüt! ) i anar sempre vestit d’etiqueta. Ni per què, si una persona li vol ser amiga, l’ha de mossegar al coll ( en comptes de fer-li petons ).

Aquest capvespre d’estiu no s’ha presentat cap alumne a la clariana de l’Escola del Bosc. Els animalons nocturns i els petits éssers fantàstics s’han amagat a les bardisses. Tenen por de l’arribada d’un grup de nens i nenes.


L'ESPECTACLE:

A través de les peripècies d'en Dip, un petit vampir contemporani, convidem els espectadors més petits a fer un recorregut divertit per alguns dels tòpics de les històries de por i de terror amb una voluntat desmitificadora. 

No es tracta de fer-los passar una mala estona, sinó més aviat al contrari: volem que al costat d’en Dip s’enfrontin als seus temors ( la foscor, estar sol ...) al mateix temps que comparteixen les dificultats d’aprenentatge d’aquest nen aparentment tan diferent, però en realitat ben igual que ells mateixos. I no cal dir que també participaran de les seves petites trapelleries, i de les seves ganes de queixar-se o de rebel·lar-se contra tot allò que li sembla injust. 

Aquest camí d’en Dip per convertir-se en vampir ben educat, quedarà trastocat per la visita inesperada d’una Nena que vol conèixer els secrets de la natura. Descobrirà també que molts dels personatges aparentment misteriosos i terrorífics que hi viuen, i que de vegades ens espanten, en realitat són ells que ens tenen por.... Potser perquè no se senten prou estimats?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More