divendres, 8 de juliol del 2016

Funció especial amb audiodescripció a l'Almeria Teatre


Funció especial amb audiodescripció de l’espectacle
DE LA MISS A LA MITAD 

a l’Almeria Teatre


L’actor d’aquest teatre-cabaret, Adolfo Álvarez, pateix una discapacitat visual

La funció del divendres 15 de juny a les 21:00 hores comptarà amb un servei d’audiodescripció
 per a persones cegues.



DE LA MISS A LA MITAD és un espectacle inclòs dins del Festival BARCINO 2016 que fusiona teatre i cabaret per explicar l’apassionant història d’Adolfo, un Billy Elliot veneçolà i homosexual, que somia amb ballar, aconseguir la fama i viatjar per tot el món. 

Després de fugir de la misèria del seu país i guanyar-se un cert reconeixement a Barcelona com a ballarí i com a transformista amb la companyia CHICO’S MAMBO, una malaltia el converteix en discapacitat visual i l’obliga a replantejar la seva vida, ajudant-lo a descobrir l’autèntic valor de la diferència.


Passió, lluita, transformació, reivindicació, acceptació i autenticitat són els elements clau de la vida d’una persona que té com a màxima ser feliç fins i tot en l'adversitat. Enfilat a les seves sabates de taló, aquesta orgullosa diva del Paral·lel ens explica l'altra cara de l'èxit amb el seu particular sentit de l'humor. I reivindica la seva faceta artística per sobre de la seva discapacitat visual, en un espectacle intens, agredolç, nostàlgic, amb notes de cabaret, ritmes llatins i música de la Raffaella Carrá. L’obra, que es va estrenar el passat divendres, 1 de juliol, es representarà a l’Almeria Teatre els divendres 7, 15 i 22 de juliol.


BARCINO 2016 – 9ª edició del Festival Romà de Barcelona, que va néixer l’any 2007 com a off off Grec, es presenta com una plataforma per a propostes escèniques i audiovisuals de gran valor artístic però que, per diversos motius, no encaixen en les programacions estables i circuits convencionals. La novetat d’enguany és la programació vertical, és a dir, cada espectacle es veurà el mateix dia de la setmana durant tot el Festival, del 28 de juny al 28 de juliol. Això permet que, per les dinàmiques del públic, els espectacles puguin funcionar millor gràcies al boca-orella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More