dijous, 7 de juliol del 2016

One King, Two Queens, al Coliseum

MICHAEL JACKSON – MADONNA –RIHANNA 
 JUNTS PER PRIMERA VEGADA A BARCELONA


“ONE KING, TWO QUEENS”
SUPERSTARS EN DIRECTE

EN EL TEATRE COLISEUM, DEL 6 AL 10 DE JULIOL

Els Reis del Pop ¡¡Great Impersonators!! directament des de Las Vegas aterren a Barcelona

Frederick Henry com MICHAEL JACKSON, Lisa Hart com MADONNA i Jade MCqueen com RIHANNA, arriban a Barcelona al Teatre Coliseum des de Las Vegas (EE.UU) en un espectacle en directe en el qual els reis del Pop“ONE KING, TWO QUEENS” actuaran junts per primera vegada en un escenari a Espanya.

Els tres artistes estaran acompanyats per sis ballarins, una orquestra de cinc músics, amb bateria, teclat, guitarra, baix, guitarra punteo, flauta i tres solistes.

Aclamats a Las Vegas, la capital mundial de l'entreteniment i la ciutat que més sap de xous, "ONE KING, TWO QUEENS ” és un espectacle en el qual es repassen i recreen els temes més emblemàtics d'aquests tres grans cantants i compositors que han marcat un abans i un després en la música.

Arriben directament des de Las Vegas els grans "impersonators" dels reis del Pop... per la seva gran semblança física, a més de les seves grans veus.

Els tres junts, Frederick, Lisa Hart i Jade MCqueen han començat una gira per Europa en la qual immortalitzen les actuacions d'aquestes grans superestrellas Michael Jackson, Madonna i Rihanna amb xous en directe en els quals estan caracteritzats com els artistes originals.

“ONE KING, TWO QUEENS” onze únics concerts en el Teatre Coliseum del 6 de juliol al 10 de juliol. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More