dimarts, 11 de març del 2014

"El chico de la última fila", a la Sala Muntaner.

En una gratificant roda de premsa, la Sala Muntaner ens ha presentat a la companyia LA FILA DE AL LADO, que oferirà del 12 de  març al 20 d’Abril,  el muntatge de la obra de Juan Mayorga: "EL CHICO DE LA ULTIMA FILA".

La obra de Mayorga, que ve precedida de nombrosos premis com: Premi MAX, 2008, Premi del jurat al millor muntatge i dansa de teatre de la fira de Teatre de Osca 2012, Premi del públic al millor muntatge del festival D. Quijote de París 2012 i premi ADE millor director jove 2012, ens parla sobre mestres i deixebles, pares i fills, persones que ja han vist massa i persones que estan aprenent a mirar.
Una obra sobre el plaer de abocar-se a les vides alienes i el risc de confondre vida i literatura i sobre els que trien la darrera fila des de la que es veuen totes les altres.

Miguel Lago Casal, portaveu de la companyia i un dels actors de la obra, ens diu que veurem una obra mestra que ens parla, entre moltes altres coses, de la problemàtica actual del ensenyament, la crítica, a trets, de la classe mitjana i en la que ens mostra la manera de escriure una historia narrativa en forma de teatre.

La gent de LA FILA DE AL LADO, manifesten la satisfacció que els produeix actuar a Barcelona i venen disposats a conquerir al públic d’una ciutat que consideren molt exigent i coneixedor del teatre.

Desitgem que l’èxit acompanyi a tots els actors que, amb el seu director en Víctor Velasco, ens consta que han lluitat, sofert i disfrutat, alhora d’aquest muntatge i d’aquesta obra. 


 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More