dimecres, 23 de juliol del 2014

Ultims dies del Festiu-Fringe 2014

Recta final del FESTIU – Fringe Barcelona 2014
Agenda d’espectacles del 25 al 27 de juliol

El FESTIU – Fringe Barcelona 2014 ha presentat durant el mes de juliol, un total de dotze espectacles que s'han pogut veure a diverses sales i espais de Gràcia i de l’Eixample.

Tal i com el títol del festival indica amb l’etiqueta Fringe, el festival ha volgut concentrar i donar visibilitat a artistes i companyies que pel seu caràcter innovador, excepcional o poc convencional, no tenen cabuda encara en els circuits comercials habituals.


25 de juliol  Espai dual. Cabaret K-baræt  Almeria Teatre. 21h.  10€
Teatre físico-musical · Catalunya · Català · 40 min

Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. Tanmateix, hi ha quelcom que no rutlla... Sembla que n’hi ha un que sobre. Que l’equilibri no es manté... un està sota el jou de l’altre, i els dos a un i als tres al ritme, a la llibertat, al moviment, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai...

Un show addictiu, emocionant, delirant sense cap tipus d’argument.


26  i 27  de juliol    El Eje. Obsolescence   (Eros, Tànatos i cants de sirena)
Espai Jove La Fontana. 21h.  10€

Teatre · Catalunya · Català · 90 min

Al desert de Nevada, o potser el d’Arizona, passen coses estranyes. Tombes obertes, pedres lunars, caminants del desert, policies que se salten les normes però respecten la cadena de comandament i hamburgueses delicioses. A més és tan difícil dir quina hora és exactament... perquè la llum del desert enganya i la calor afebleix els sentits.

Com passa amb els déus dels homes, és difícil dir què és Obsolescence, però és més senzill dir què no és: no és un thriller, no és una història policíaca, no és una història de bons i dolents, no és un western, no és sexe i violència gratuïtes, no és abús de l’autoritat... Però s’hi assembla.

Obsolescence deu ser només l’intent d’uns personatges per no caure en desús, l’intent d’un llenguatge per no ser dit per darrera vegada, l’intent d’una forma de vida que de tan repetir-se ha esdevingut una paròdia d’ella mateixa. I res més. Benvinguts a Black Rock City. Benvinguts a Obsolescence.



27 de juliol

The Marshmallow Girls. What did you expect from Mr. Spector? 
La veritable història de les Ramonettes Almeria Teatre. 21h. 10€

Música · Catalunya · Català i anglès · 70 min

Megan, Maggie i Minnie són Les Ramonettes i somien en triomfar. Aquesta és la història de com aquestes tres fans incondicionals de Phil Spector van veure com el seu somni es feia realitat a ritme de rock'n'roll, però no de la manera que elles s'imaginaven...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More