dimecres, 4 de juny del 2014

Programació d'estiu a La Villarroel


La Sala Villarroel anuncia la seva programació d'estiu:

"LOSERS" 
Ultim mes d'èxit. fins el 29 de juny

18.000 espectadors ja han vist la comèdia romàntica de la temporada.
Crítica i públic elogien la nova perla de Marta Buchaca.

Alba Florejachs i Jordi Díaz formen la parella que l’autora i directora de “Losers” Marta Buchaca ha escollit per interpretar els seus característics personatges. Posaran en escena una relació peculiar però amb situacions i atmosfera molt actual, que provocarà els riures del públic tant per les divertides escenes que viuen els protagonistes com per la identificació que es produirà entre els espectadors i els personatges al llarg de la funció.

La Villarroel i Faig Produccions aposten fins el 29 de juny per una comèdia romàntica que repassa els diferents moments que viu una relació de parella, des de que es coneixen en un apassionat i atractiu inici fins que ambdós ja saben amb qui comparteixen realment la seva vida, amb les seves virtuts i els seus defectes. Veurem si el fet de conèixer les particularitats més intimes de cadascú sumat al desgast del temps pot ser definitiu, o si prevaldrà el que realment senten l’un per l’altre, o la por de quedar-se sols a certa edat... 
Així doncs, la comèdia està servida.

Podeu veure un video promocional desde aquest LINK


"MATA'M"

Festival Grec 2014 · Del 5 de juliol al 3 d'agost

Amb un tret, un crit i un assassinat que té molt de suïcidi, així comença i acaba "Mata’m". Una obra amb Boris Ruiz i tocs d’humor embeguts en Chartreuse verd que atrapa des del primer moment i que ens convida a reflexionar sobre els nostres anhels i expectatives.

"Un home cansat de viure, un expresidiari que acaba de sortir de la presó però ja hi vol tornar, una ex prostituta amb el desig esbarriat, una adolescent idealista que es pensa que balla bé i vol ser americana. Tots aquests personatges compartiran i viuran una mateixa història, tot i que des de llocs ben diferents. L’edat i l’experiència marquen trajectes ben distints. L’obra vol ser una comèdia negra, un drama blanc, una tragèdia poètica, un vodevil filosòfic. Una obra esquitxada d’humor i d’unes imatges sorprenents i plenes de poesia.
Els nostres somnis i desitjos, allò que anhelem, sigui ballar davant d’un rei, ésser estimats o simplement morir, són de fet els grans protagonistes d’una obra teatral propera i absorbent"



"EL CREDIT"

Torna el fenomen de l’any ! A partir del 4 de setembre

80.000 espectadors ja han rigut amb la comèdia de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.
Una hora i mitja d’humor molt actual a la sucursal d’una entitat bancària. Aconseguir un crèdit avui en dia pot ser un veritable espectacle, no creus?



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More