dilluns, 30 de juny del 2014

The Rocky Horror Show

Workshop del musical de culte:

"THE ROCKY HORROR SHOW"

Al Teatre Gaudí.
Quatre úniques funcions:
 els propers dimecres 2 i dijous 3 de juliol 
a les 19h  i  a les 21.30h. 

Els tallers oberts, que es podran veure, formen part del projecte organitzat per Vocal Factory, 
que l’any 2013 ja va coproduir amb el TGB el musical 
THE WILD PARTY.

Obrim al públic els tallers d’un dels musicals de culte de referència, The Rocky Horror Show, que s’ha convertit ja en tota una religió pels seus adeptes arreu del món. El seu origen el trobem l’any 1973 a Londres, quan el seu autor Richard O’Brien i el director Jim Sharman es van aliar per dur-lo a escena. Tot i estrenar-se en un teatre petit com el Theater Upstairs, de tan sols 60 butaques, la bona rebuda de crítica i públic i el beneplàcit de Vincent Price el van dur a representar-se al Classic Cinema del Kings Road i posteriorment al Comedy Theater, de 820 butaques, del West End de Londres l’any 1979. Després de produccions ocasionals a inicis dels 80, l'obra va tenir un revival al Theatre Royal Hanley el 1984, i des de llavors es representa regularment al Regne Unit.

La seva versió cinematogràfica, estrenada l’any 1975 sota el títol The Rocky Horror Picture Show, també ha suposat tot un fenomen, que fa de la seva exhibició tot un esdeveniment, en què el públic té un paper fonamental i molt interactiu amb la projecció. Aquest és un dels motius pels quals és una de les pel·lícules que més anys ha estat en pantalla sense parar i pels quals els seus seguidors són veritablement acèrrims.

A Catalunya hem pogut veure dues produccions anteriorment d’aquest musical: l’any 1977 al Teatre Romea i l’any 1996 al Teatre Arnau.  És un musical molt difícil de veure

La idea és que es presenta al públic el taller d’aquesta obra;  la mostra final amb el qual treballen els alumnes de Vocal factory.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More