diumenge, 26 d’octubre del 2014

Cicle "Músiques sensibles"


A la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu

Del 6 de novembre al 14 de desembre

arriba la segona edició del Cicle Músiques Sensibles.

Un cicle diferent, en un entorn especial, i amb un concepte social que el fa únic.

Amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència de la ciutat de Barcelona, es presenta la segona edició del cicle MÚSIQUES SENSIBLES que compta amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu.

Amb una programació de concerts molt acurada i amb una clara vocació de donar suport a tot un seguit d’associacions i entitats sense ànim de lucre, Músiques Sensibles presenta un cicle de concerts al Foyer del Liceu. Un format especial i únic per tal de conèixer de prop algunes de les veus més emergents del panorama musical i descobrir promeses de gran valor de la música actual.

El 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació Familiars Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Fundació Salut Alta, Acció Gent Gran, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures Foment Martinenc i Servei d’Acompanyament en el Dol.

El cartell artístic d’aquesta segona edició compta amb la participació dels següents artistes: 
Coriolà, Rozalén, Inspira+Cálido Home, Halldor Mar +Illa Carolina, Joana Serrat, 
Sharon Van Etten, Ramon Mirabet+Joan Rovira, Gemma Humet , Cèlia Pallí i Dom La Nena.

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un cicle necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un espai molt proper​.

Tots els concerts seran a les 21.30. L’accés a la Sala Foyer es farà pel carrer Sant Pau 7. Obertura de portes 45 minuts abans. Seients no enumerats. Aforament de 400 pax. Servei de Bar. Les entrades es poden adquirir a través de la web del cicle: www.musiquessensibles.com













0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More