dijous, 9 d’octubre del 2014

El Sur. Homenaje a Enrique Morente, amb el ballet de Victor Ullate

El ballet de Víctor Ullate ret homenatge a Enrique Morente amb 
" El Sur "
L’obra compta amb música inèdita del mestre granadí



"EL SUR",  HOMENAJE A ENRIQUE MORENTE

DEL 21 D’OCTUBRE AL 2 DE NOVEMBRE DE 2014

TEATRE POLIORAMA (BARCELONA)


Del 21 d'octubre al 2 de novembre el Teatre Poliorama acollirà el nou espectacle del ballet de Víctor Ullate, El Sur, homenatge a Enrique Morente, una revisió del muntatge estrenat el 2005 que el coreògraf ha recuperat quatre anys després de la mort del mestre granadí. Compta amb la direcció artística de Víctor Ullate i Eduardo Lao, amb coreografia del propi Ullate i amb música inèdita de Morente interpretada pel cantaor i la seva filla, Estrella Morente, en diverses actuacions en directe.


L'obra, de profundes arrels andaluses, sorgeix d'una trobada màgica entre Morente i Ullate als peus de l’Alhambra, a Granada. Fruit de la complicitat i de l'admiració entre tots dos creadors va néixer aquesta coreografia, inspirada en l'art de Morente i en el seu amor per la música i el ball, en una relació d'amistat i en una passió compartida pel Sud i tot el que representa. La força del cant, l'harmonia i lleugeresa de la dansa, amb un vestuari que composa evocadores estampes i que porta a l'espectador fins a un Sud complex i fascinant.

Més que un lloc físic, El Sur és un sentiment. Narra la història d'una dona, Estrella, víctima del menyspreu i la violència del seu marit, que es llança a buscar la llibertat i l'amor en braços d'un altre home, Bernardo.
L'odi acabarà segant tràgicament la il·lusió dels nous amants, el sentiment dels quals sobreviurà més enllà de la mort.

El proper 22 d’octubre, l’espectacle "EL SUR: Homenaje a Morente", farà una funció benèfica especialment dedicada a la Fundación para la danza Víctor Ullate. Per aquest motiu, podeu comprar les vostres entrades, per aquest dia, molt més econòmiques: a 13,50€! Tingueu en compte que les entrades a aquest preu són limitades.

Més informació a www.victorullateballet.com.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More