divendres, 20 de març del 2015

Waikiki Honolulu al Off Side Romea

OFF Side Romea
WAIKIKI HONOLULU, de Paul Berrondo
Teatre de proximitat, fresc i original per completar el cicle OFF Side
Tots els divendres, dissabtes i diumenges del 27 de març al 24 d'abril de 2015


Arriba la primavera i ve de gust prendre un Waikiki Honolulu...
Dramatúrgia i direcció : Paul Berrondo 
Amb Borja Espinosa i Joel Minguet

Waikiki Honolulu és una obra de creació dirigida i escrita per Paul Berrondo que va guiar els actors durant improvisacions a partir d’un fil conductor que tenia al cap per anar recollint aquelles línies de treball que resultaven més interessants, mitjançant el sistema ‘work in progress’. 

A partir de les escenes que anaven sortint, va anar escrivint el text i construint la dramatúrgia. Després de dos mesos de treball amb els actors, va sortir Waikiki Honolulu, una obra que parla de dues persones que no tenen res a la vida, però que, quan es troben, creuen il·luminar les seves tragèdies...al menys per una nit.

Waikiki Honolulu és un còctel per riure dels fracassos. La tragicomèdia se serveix ben freda en una taula bruta d’un bar de barri on dos desconeguts creuen les primeres mirades. Dos perduts amb un futur d’ esperances amputades, fills d’una societat que no sap estimar. Però una nit, la història canvia. Descobreixen que, tot i tenir-ho tot perdut, junts poden salvar-se. Que mai no és massa tard per tornar a començar. Que els somnis poden ser més que fantasmes. Però, per fer-los realitat, primer hi hauran de creure...

WAIKIKI HONLULU, és la tercera proposta del cicle OFF SIDE delTeatre Romea, que va engegar el desembre passat amb La supervivència de les lluernes, va continuar amb El Bon Lladre, i ara tanca el cicle d'aquesta temporada amb aquesta petita perla dePaul Berrondo que el Teatre Romea recupera gràcies al boca-orella després de presentar-se amb gran èxit aquest passat octubre al Club Marítim.

"Borja Espinosa y Joel Miguet interpretan a estos antihéroes con ternura e intensidad y consiguen que nos emocionemos con su historia de amor improbable. Waikiki Honolulu es un texto con ritmo, nada amable y, sin embargo, con un fondo de esperanza. Un texto que me sorprendió y del que espero que podáis disfrutar muy pronto sobre un escenario."Gemma Moraleda - Teatre Barcelona
Clica per veure el vídeo i descobreix més sobre l'espectacle!
Funcions a partir de divendres 27 de març
Fins al diumenge 24 d'abril
Horaris - divendres: 22.30h / dissabtes: 22.45h / diumenges: 20h

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More