divendres, 17 d’abril del 2015

Imma Colomer al cicle Vers a vers



Vers a vers. Com batega un poema?
El cicle del TNC per aprendre a recitar un poema
Imma Colomer ens ensenya a recitar Clementina Arderiu
Diumenge 19 d’abril a la Sala Petita, a les 12 h 

El cicle Vers a vers. Com batega un poema? neix la temporada anterior amb la intenció d'apropar la poesia al públic de totes les edats. Cada sessió dóna eines als més menuts i també als adults perquè es familiaritzin amb els mecanismes interns d'un poema i puguin connectar millor amb els batecs més íntims de la poesia.

Una actriu, Imma Colomer en aquest cas, acompanya els infants, joves i adults en la seva aproximació a un poema determinat: context, mètrica, estructura,... tot incidint en el fort valor simbòlic que genera la poesia i escoltant molt atentament la musicalitat de la nostra llengua.

Cada sessió ajuda a descobrir els misteris que s'amaguen darrera un poema, com podem arribar a entendre el que ens diuen les seves paraules i la seva musicalitat interna.

Diumenge 19 d’abril, 12 h, Sala Petita:

Imma Colomer ensenyarà a recitar el poema de Clementina Arderiu Passa, vent... dins del recull de Cançons i elegies. L’actriu incidirà en el fort valor simbòlic que genera la poesia tot escoltant molt atentament la musicalitat de la nostra llengua.

Tarifa general: 6 euros.

Venda d'entrades al web del TNC www.tnc.cat i des d'una hora abans de començar l'activitat a les taquilles de la Sala Petita.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More