dimarts, 21 de juny del 2016

Nits d'Estiu al Poble Espanyol


Les Nits d’Estiu 
converteixen el Poble Espanyol en un dels teatres a l’aire lliure més grans de Barcelona



 És el primer any que l’emblemàtic recinte de Montjuïc 
organitza una programació estable durant els vespres de juliol i agost

 El festival comptarà amb noms destacats de la comèdia com:
 Leo Bassi, Toni Moog, Albert Boira o Guillem Albà entre d’altres

Algunes de les bandes més destacades del panorama musical nacional tornaran 
amb un dels segells d’identitat del Poble Espanyol:  les Nits de Blues

Per 8è any consecutiu, els millors curtmetratges seleccionats pel segell Mecal 
convertiran la Plaça del Baluard en un cinema a l’aire lliure enmig de la ciutat


Una de les novetats d’enguany serà l’estrena del primer Sing-Alonga l’aire lliure,
 tot un fenomen de masses a nivell internacional

El Poble Espanyol presenta la primera edició de les Nits d’Estiu, el festival que omplirà els vespres de juliol i agost de les propostes més destacades arribades d’arreu del país. Un ampli ventall d’artistes i disciplines que van des del teatre, la comèdia, la música, el cinema i la màgia faran de l’emblemàtic recinte de Montjuïc un pla nocturn imprescindible per aquest estiu.

RIUESTIU

L’humor serà un dels principals protagonistes del festival, que sota el segell de RiuEstiu convertirà la Plaça Major en un dels teatres a l’aire lliure amb més aforament de Barcelona. Noms destacats de la comèdia nacional com Toni Moog, Leo Bassi o Guillem Albà entre molts d’altres encapçalaran la programació del que serà l’únic festival d’humor d’estiu de Barcelona.

NITS DE BLUES

Per tercer any consecutiu, el Poble Espanyol s’omplirà de les suggestives actuacions en directe de grups emergents i consolidats de blues de casa nostra. Durant les nits de juliol i agost, el públic podrà gaudir de concerts a l’aire lliure, amb aforament reduït i en un espai tranquil i amb servei de bar i restauració. 

El Poble Espanyol, Capibola Blues, l’Escola de Blues de Barcelona i el Festival de Blues de Barcelona organitzen aquest cicle d’estiu dirigit tant al públic local com a l’estranger en el qual comptarem amb la participació de bandes de primer nivell com Marc Ferrer Trio, Chino and The Big Bet o A Contra Blues, entre moltes d’altres.

SING ALONG

Un dels fenòmens de l’entreteniment dels darrers anys arriba al Poble Espanyol: el Sing-Along. Després de l’enorme èxit assolit als Estats Units i al Regne Unit, aquest format de cinema participatiu es consolida a Barcelona i estrena la seva primera versió a l’aire lliure. La Plaça Major acollirà la projecció de musicals emblemàtics de la història del cinema com Grease, Dirty Dancing, Mamma Mia! i Moulin Rouge.

MECAL


Per vuitè any consecutiu el Poble Espanyol acollirà el Mecal Air, on es projectaran a l’aire lliure una selecció dels millors films de l'edició passada del Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona (Mecal Pro). La Plaça del Baluard, escenari habitual del Mecal Air, continua omplint tots els divendres d’estiu de curtmetratges i música en un espai enmig de la natura i sense sortir de la ciutat.

Trobareu més informació en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More