dilluns, 14 de novembre del 2016

Un obús al cor a La Biblioteca

Temporada Alta i La Perla 29 presenten Un obús al cor, un text de Wajdi Mouawad 
dirigit per Oriol Broggi i Ferran Utzet
interpretat per Ernest Villegas


Esteu escoltant l'entrevista amb Ernest Villegas


Un obús al cor farà temporada al teatre de la Biblioteca de Catalunya
del 17 de novembre al 18 de desembre

“Una onada immensa m’arreplega des de l’interior i m’arrossega i se m’emporta i m’estavella contra els esculls del meu dolor.”

El passat 21 d’octubre el Teatre de Salt va acollir l’estrena d’Un obús al cor, text del libanocanadenc Wajdi Mouawad dirigit per Oriol Broggi i Ferran Utzet i interpretat per Ernest Villegas. Ara farà temporada al Teatre de la Biblioteca de Catalunya, del 17 de novembre al 18 de desembre.

El públic de Temporada Alta va descobrir Wajdi Mouawad com a autor i director l’any 2010 amb Littoral i el va retrobar el 2012 amb Incendis, dirigida per Oriol Broggi que, el 2015, també va dirigir Cels. 

Aquesta vegada, amb Un obús al cor, Utzet i Broggi presenten una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort. 

Un text d’un altíssim voltatge que recull l’univers narratiu de Mouawad, escenes i personatges que s’entrecreuen i que procedeixen de tots els textos escrits. El text, protagonitzat pel típic antiheroi de l’autor, narra la història d’un home que afronta la notícia de la mort imminent de la seva mare

Un monòleg de Mouawad en el qual trobem quasi un resum de tota la sèrie de La sang de les promeses. Un treball íntim amb l’Ernest i dirigit a quatre mans. 

Ernest Villegas, Ferrant Utzet i Oriol Broggi parlen de l'obra:

"Quan un text t’arriba al cor d’aquesta manera, l’única cosa que podem fer és posar-nos a assajar i a construir alguna cosa per fer de pont cap als espectadors. Wajdi Mouawad afila les paraules i crea una teatralitat que et travessa com un ganivet.

Wajdi Mouawad centrifuga tot el seu teatre, les frases, els personatges, els temes, el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en 15 planes de poesia meravellosa".

Trobareu un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More