dilluns, 14 de novembre del 2016

Versió musical de El Conte de Nadal, a El Maldà


CONTE DE TOTS SANTS, una revisió musical del Conte de Nadal de Dickens 
Conte de tots sants, una redempció musical de Jofre Bellés.

Sinopsi:

Dos esperits novells i maldestres intenten redimir l'ànima d'un home condemnat per l'avarícia i el despotisme. Però sembla que no és tan fàcil com explicava Dickens. El manual no explica com batallar amb telèfons mòbils, ateus o la veïna pesada del 1r 2a. I, a més a més, no havien de ser tres esperits?

Conte de tots Sants, Una redempció musical, és una revisió del Conte de Nadal de Dickens, decorada amb cançons de musicals contemporanis que ens mostrarà que el món no ha canviat tant des del Londres del 1800. 
Una versió que va començar amb la pregunta, "Que passaria si els esperits del Conte de Nadal vinguessin a visitar un banquer del s. XXI?" Tot ha canviat molt i el banquer ara és un empresari, i els esperits en lloc de visitar-lo, l'atabalen amb malsons.

Es tracta d'un text divertit i lleuger, en un món surrealista i oníric, amb dramatúrgia de Jofre Bellés i direcció de Maria Voronkova on moltes de les peces musicals són completament inèdites a Barcelona, la majoria són d'aquesta dècada i alguna fins i tot s'ha estrenat per primera vegada el 2016. 

En Jofre Bellés, l'autor, és baríton, format tant en tècnica clàssica com moderna, toca el piano, el saxo tenor i el contrabaix, i ha passat els últims set anys a Londres treballant com a actor, autor i compositor. 

L'espectacle es podrà veure del 17 de novembre a l'11 de desembre de 2016.
De dijous a dissabte a les 22h., diumenge i dilluns a les 20h. 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More