dimarts, 3 d’octubre del 2017

L'alegria, a la Sala Beckett


L'ALEGRIA
de Marilia Samper
a la Sala Beckett de l'11 d'octubre al 12 de novembre


Marilia Samper, autora resident de la Sala Beckett la temporada 2016/17, presenta el resultat de la seva residència: una reflexió sobre la precarietat i la pobresa que ens envolta i que es troba molt més a prop del que creiem. Una realitat crua que l’autora reflecteix sense llàgrimes, sense sentimentalisme, centrant-se en la capacitat de lluita de l’ésser humà. Amb alegria.

Sinopsi

Extrarradi d’una ciutat. Barri obrer d’habitatges barats de protecció oficial. Una zona pobra, degradada i oblidada per on no voldríem passar. La Júlia hi viu de lloguer amb el seu fill Eli, que té paràlisi cerebral. L’Eli té 20 anys i no parla, no pot caminar i veu passar els dies, un darrere l’altre, a la seva cadira de rodes. Però l’Eli pot somriure, i també sap acariciar. La Júlia el cria amb tendresa i atenció, sense laments, amb alegria. Una dona sense estudis ni recursos, que treballa fins esllomar-se per poder viure en condicions mínimes, que no són les adequades per a algú com l’Eli.

El noi ha crescut, i la Júlia té una hèrnia que no li permet carregar-lo en braços, com feia sempre, per poder baixar amb ell els nou esglaons de l’entrada i portar-lo al carrer. Així que ja no surt de casa. La Júlia està obstinada a resoldre aquesta situació fent construir una rampa per la qual poder baixar la cadira de rodes del seu fill.

Una simple rampa pot resultar una empresa impossible quan totes les condicions són desfavorables i si la seva consecució depèn de la voluntat i de la bondat dels altres.

TRobareu més informació en aquest  ENLLAÇ


PROMOCIÓ ESPECIAL:

SORTEIG D'INVITACIONS DOBLES PEL DIJOUS 12 D'OCTUBRE A LES 20.30h.

Els interessats heu d'enviar un mail a: 
amb les vostres dades, per participar en el sorteig.

Els guanyadors rebran un mail de confirmació abans de les 10.00 del dimarts 10




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More