dimarts, 8 de setembre del 2020

Comunicat del TNC




Temporada 2020-2021: 'Respostes i incerteses'

Estem molt contents de tornar a obrir les portes del Teatre Nacional de Catalunya aquesta tardor amb una temporada 2020-2021 sens dubte excepcional: la vuitena i última de Xavier Albertí com a director artístic, amb 28 espectacles, i amb mesures de seguretat extraordinàries. Presentem una programació amb el lema Respostes i incerteses i amb les paraules de Xavier Albertí: “El teatre, com a ritual col·lectiu, actua sempre per ampliar la nostra perspectiva davant la vida; per reforçar la nostra capacitat de respondre davant el món”.

Albertí “traslladarà a la platea la necessitat -i sobretot la possibilitat- de reforçar el nostre compromís amb la vida”, amb una programació que començarà a la Sala Petita amb el Decameró. Deu veus singulars que posen la vista en els nous horitzons inauguraran l’1 d’octubre una temporada en la que “la producció contemporània catalana serà més visible que mai”, avança Albertí.

A la Sala Gran, el primer espectacle serà L’Hèroe, un mordaç clàssic de Rusiñol sobre la masculinitat tòxica, que s’estrenarà el 3 de desembre. I la Sala Tallers començarà les funcions abans, el 15 d'octubre, amb Ahir, d’Animal Religion. Un espectacle interdisciplinari de circ de la mà d’un dels creadors més destacats del circ contemporani.

GARANTIES EXCEPCIONALS DEL TNC

El TNC oferirà la màxima flexibilitat en la compra d’entrades generals: es podran anul·lar les localitats fins a 2 hores abans de la funció per motius d’inseguretat en relació amb la COVID-19 (serà imprescindible escriure a taquillles@tnc.cat).

L’aforament serà del 50 per cent i amb butaca individual: quan es compri una entrada, es bloquejaran automàticament les localitats de la dreta, de l’esquerra, de davant i de darrere.

Per un sentit de prudència, aquesta temporada s’obrirà la venda d’entrades generals en diferents trams temporals per oferir el millor servei en cada moment. Ara mateix, es posaran a la venda les localitats dels espectacles d’octubre i novembre.

Un altre punt important serà l’accés esglaonat a les sales. Abans de venir al Teatre, s’haurà de consultar la franja horària que figurarà a les entrades. 

8 DE SETEMBRE, INICI DE LA VENDA D’ABONAMENTS. 14 DE SETEMBRE, ENTRADES GENERALS

El TNC mantindrà el preu de les entrades, dels abonaments i de totes les modalitats de la temporada passada. I els joves fins a 35 anys podran gaudir de 10 espectacles per només 10 euros per entrada.

El Teatre té previstes diverses accions per seguir cuidant els seus abonats i abonades: el 8 de setembre ja podran adquirir les entrades i tindran un període exclusiu de bescanvi d’entrades perquè puguin triar el millor lloc. Posteriorment, el 14 de setembre, s'obrirà la venda al públic general.

L’activitat desenvolupada pel Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2019-2020 va aplegar un total de 285.009 persones (2.149 més que la temporada anterior), amb una ocupació del 84,37% i amb rècord d’abonats, malgrat veure's estroncada de manera abrupta per la COVID-19.

Ja queda menys per reprendre l’activitat de les sales del TNC

Us hi esperem!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More