diumenge, 25 de maig del 2014

Programació del mes de Juny al Teatre del Raval


     "GAGSonTRIX" 

del 5 al 29 de juny.

Guanyadora del Premi al Millor Espectacle, Premi al Millor Actor Exaequo i Premi Votació Popular a la 18ª Mostra de Teatre de Barcelona i Premi a la Millor Interpretació Masculina (exaequo) Festival Internacional de Teatre Noctivagos 2013

Sinopsi:

PuntMoc ens proposen una arriscada proposta; sense cap element escènic i cap paraula: simplement tres actors en estat pur (amb algo de roba), un joc de seducció en el qual a través de la seva imaginació ens transportaran on i amb qui ells desitgen.

Tres intèrprets metamorfosejant-se d'humà a element, d'element a animal, d'animal a energia, d'energia a riallada, de riallada a quallada… Infinitat de personatges, que a un ritme trepidant, ja han fet esclatar de riure teatres d'arreu del planeta.

Disposats a esprémer la imaginació fins que la ment aguanti?

Un espectacle molt dinàmic i original, on es combina un treball notable de teatre físic, un magnífic exemple de mim pur i una gran dosi d’humor.

PuntMoc són:  Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada

Aquí teniu un Link video promo: http://www.youtube.com/watch?v=owOTfK45a8Y



"VENIDOS A MENOS" 

Sessions golfes a les 11 de la nit. 
Dies 6, 7, 20 i 21 de juny-

Espectacle creat i protagonizat per:

David Ordinas y Pablo Puyol

Sinopsi:

Hemos querido liarla con algo gamberro y provocador.

Un espectáculo diferente (o eso es lo que dicen los expertos…hay que ser diferente); prepárate para lo que te espera. Te aseguramos que después de esto……tu madre te va a preguntar dónde has estado!

No vas a ver ni un concierto ni un monólogo pero te vas a descojonar con unas conversaciones entre dos colegas y las canciones mas bestias que hayas escuchado encima de un escenario, eso sí, con ritmo y pegadizas que no se te irán de la cabeza.

Un show fresco y desenfadado. Nos vamos a reír de nosotros, de ti y de la madre que nos parió a todos!!

Link a videos:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More