dilluns, 5 de maig del 2014

Voca People al Teatre Victoria

Els VOCA PEOPLE han "aterrat"a Barcelona i el primer que han fet ha estat agafar el Bus Turístic i anar a conèixer la nostra ciutat.
Aquí els tenim, meravellats, en passar per davant de la Sagrada Familia.
Del 7 de maig i fins el 8 de juny, els podrem veure al Teatre Victoria amb un espectacle extraordinari! 100% veus, sense instruments, interpretant els millors temes de la nostra vida.
Per a totes les edats i cultures.

Fent ús només del seu art, les seves veus i molt d’humor, VOCA PEOPLE fa un repàs per la història musical: de la música clàssica al jazz i el rock’n’roll passant per les bandes sonores de Hollywood i els èxits més famosos.
Beethoven, Little Richard, Queen, Nirvana, Michael Jackson o les Spice Girls són tan sols alguns dels homenatjats.
A més,  i com a novetat,  els  VOCA PEOPLE
han dissenyat un popurri musical especial per homenatjar la ciutat de Barcelona.

Pels Voca People, “Life is music and music is life”: ‘La vida és música i la música és vida.
Els Voca People creuen que la música és l’energia universal més potent. Segons ells, la música és arreu, en a element proper a la natura i al cor interior de cada criatura vivent.

La música pot generar les emocions més intenses i transmetre esperança i felicitat a tothom.

Vuit extraterrestres vinguts del planeta Voca aterren a Barcelona, i més concretament, al Paral.lel.
Són els VOCA PEOPLE i ens porten un espectacle teatral d’èxit internacional que combina el beat box, el cant a capella i uns increïbles sons vocals que imiten tot tipus d’instruments i sorolls. 
Els VOCA PEOPLE no utilitzen cap mena d’efecte sonor, són 100% veus sense instruments! 
Els VOCA PEOPLE no parlen el nostre idioma però dominen el llenguatge universal:  la música! 

Un dia, aquests 8 personatges van iniciar un viatge intergalàctic per descobrir altres cultures i músiques. Després de molt viatjar, ara arriben al nostre planeta i visiten Barcelona perquè diuen que la gent d’aquí té les millors vibracions.
A més, el generador de la seva nau espacial, que funciona amb energia musical, està completament descarregat i necessitaran que el públic català els ajudi a carregar-lo!"

Qui són els VOCA PEOPLE?
En alguna banda dels meandres llunyans de l’univers brilla un planeta blanc i únic: VOCA, el planeta musical. 
Utilitzant escales musicals i expressions vocals com a llenguatge, els seus habitants, els Voca People, coexisteixen pacíficament. 
Un dia, van captar els sons vinguts de la Terra i d’altres planetes. Desitjosos de compartir el seu missatge musical i la seva filosofia, 8 ambaixadors deixen Voca i, gràcies als seus poders fenomenals, inicien un viatge intergalàctic a la recerca de diferents cultures. 
Els Voca People creuen profundament en els poders de la música que, segons ells, poden aportar joia i harmonia universal. 

L’espectacle:
Després d’un mil·lenari viatge intergalàctic, els Voca People es veuen obligats a un aterratge forçós d’urgència sobre el planeta Terra. 
De fet, el generador de la seva nau espacial, que funciona amb energia musical, està completament descarregat. A la seva nova terra d’ acollida, els Voca People descobreixen, a poc a poc, els estranys costums i músiques del planeta Terra . Amb l’ajuda dels seus habitants, ells van reconstituint les reserves energètiques de la seva nau. 

Un fenomen mundial: 
Els Voca People ofereixen una experiència vocal i teatral inoblidable al voltant dels estàndards de la músicaional. 
Uneixen actuació vocal, cançons a capella i tècniques de beat box en un espectacle únic, ple d’humor i energia on els espectadors poden participar. 
Els Voca People són 8 cantants-comediants que se serveixen d’arranjaments musicals subtils i innovadors. 
Tres cantants femenines (alto, mezzo i soprano) i 3 cantants masculins (baix, baríton i tenor) acompanyats 
per 2 artistes de beat box considerats com uns dels millors intèrprets d’aquest art. 











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More