dijous, 10 de juliol del 2014

Avui estrena Sonoritats


Arriba al Teatre Victòria el ritme trepidant del nou espectacle de Camut Band
" Sonoritats"
del 10 al 27 de juliol. 

Podeu seguir els nostres comentaris mentre escolteu un track musical

 


El nou espectacle de Camut Band, "Sonoritats", amb 9 artistes que pugen a l'escenari, és una proposta refrescant, ideal per l’estiu, que atrapa el públic amb la seva imaginació i l’inunda d'alegria amb els seus balls de percussió, la seva música, la seva energia i el seu humor. Un plaer visual en un espectacle original, apte per a tots els públics i edats, de la mà d’una companyia amb 20 anys de trajectòria que presenta proposta nova després que el seu espectacle La vida és ritme viatgés per escenaris de tot el món arribant a fer més de 1.000 funcions.

Sonoritats és una alquímia perfecta de sons, en què sis ballarins creen amb els seus peus diferents paisatges sonors acompanyats per dos músics i un cantant. Camut Band fa un pas endavant, i amb actitud inquieta investiga amb diversesSonoritats. L’espectacle combina coreografies a capella amb efectes sonors i fa interactuar la música en viu i els sons virtuals. Materials colpejats pels ballarins de claqué, com la fusta, el metall i el plàstic, conviuran amb sons virtuals en harmonia, ritme i elegància. La tecnologia aconsegueix que qualsevol so que realitzen els ballarins es pugui transformar en so d'aigua, ceràmica o en una nit de tempesta. La veu també forma part del conjunt de sons, transmetent l'emoció del moment, sense l'ús de paraules.

Camut Band, 20 anys:
Camut Band va néixer el 1994 de la unió dels coreògrafs i ballarins Rafael i Lluís Méndez i del percussionista Toni Español. Ha centrat la seva activitat artística en la investigació, creació i exhibició d’espectacles interdisciplinaris d’autoria pròpia, modernitzant el claqué i mostrant un nou llenguatge musical d'aquesta dansa.

Podeu escoltar la conversa que varem tenir amb en Toni Español des de aquest LINK

També podeu trobar un video promocional a la web del Teatre Victoria en aquest LINK




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More