divendres, 5 de desembre del 2014

Naya espai gastromusical

Naya Gastro Music, situat a la concorreguda Gran Via dels Corts Catalanes 459, és el nou espai gastromusical que va obrir les portes al cor de Barcelona aquest passat mes d’octubre.

 La sala ofereix un ambient elegant i desenfadat i fa una aposta clara per la música en directe. 

Aquest mes de desembre programa concerts cada divendres i dissabte (i dilluns dia 8) a partir de les 23:00h i presenta diversos estils musicals que faran gaudir el públic a ritme de soul, jazz, R&B, swing o groove, entre d’altres. 

Naya sedueix amb una singular fusió entre la gastronomia i les activitats culturals.

 La xef de Tenerife Diana Marcelino apadrina el projecte gastronòmic, sorprenent amb una innovadora carta, fresca i original, acompanyada d’una cuidada selecció de vins i caves, a més d’una extensa oferta de còctels i combinats.

PROGRAMACIÓ LIVE MUSIC DESEMBRE 2014: 
Concerts a les 23 hores

DIVENDRES 5.-  MARIAN BARAHONA TRIO:
Marian Barahona, veu
Kike Angulo, guitarra
Tom Warburton, contrabaix

Fresc, exquisit i captivador, aquest trio ens ofereix un recorregut per alguns clàssics del Songbook de Jazz americà, homenatjant a algunes de les grans dives del jazz com Billie Holiday, Ella Fitgerald, Sarah Vaugahn, o Dinah Washington.

DILLUNS 8.-  ERIK DEUTSCH & THE JAZZ OUTLAWS (feat. Victoria Reed)
Erik Deutsch, Fender Rhodes & Keys
David Soler, guitarra elèctrica
Caspar St Charles, bateria
Victoria Reed, veu i guitarra acústica.

Després d'haver arribat primer a la prominència com un membre del funk-jazz col·lectiva Mama grasa, el pianista Erik Deutsch ha portat el seu talent per tot el món per tocar amb alguns dels millors músics vius. Nascut a Washington DC, però resident a Brooklyn, N.Y., Erik ha format part a moltes gires i gravacions amb artistes de pop com Norah Jones, Rosanne Cash, Citizen Cope, Shooter Jennings o Alice Smith, o amb artistes de jazz com Charlie Hunter, Theo Bleckmann, Ben Allison o Scott Amendola.
“Erik Deutsch, a pianist with a taste for tuneful provocation, is an especially valuable resource as a solo commentator and accompanist…” - New York Times

DIVENDRES 12.-    THE DRY RIVER STOMPERS
Zep santos, veu
Juan carlos melendez, guitarra
Carlos pastel, contrabaix
Albert chaparro, bateria
Rafa palomares, saxo
Joan casas, saxo

The dry river tompers és una banda formada per sis músics que ofereixen un ampli repertori musical que avarca des de el dixie a la bossa, passant pel swing, jazz i blues....amb un so i una estètica que ens transporten als anys 30 i 40

DISSABTE 13.-    LENACAY (feat. Paula Domínguez)

LENACAY és un projecte d'experimentació entre el flamenc i diferents llenguatges d’expressió musical liderat per Ramon Giménez, ànima d' Ojos de Brujo, que va des de l’electrònica al funk passant per guitarres elèctriques o elements de soul i R´n´B, transmetent una proposta innovadora. En aquesta ocasió, ens presenten la seva versió més acústica amb Lenacay "Unplugged", on Ramón Giménez, El Rubio i Paula Domínguez, ens oferiran la versió més íntima del seu repertori.

DIVENDRES 19.-  SWINGSET

SwingSet és un septet format el 1998. Una banda amb un swing fresc, directe i desenfadat, i un repertori que ens duu dels inicis del jazz a la fusió, d'Ellingon i Basie a Miles i Mulligan ... una big band de butxaca. Durant tots aquests anys de carrera, han actuat amb gran èxit a festivals de jazz i swing nacionals i internacionals. Els seus membres toquen o han integrat big bands com La Locomotora Negra, la Big Band del Maresme, Dixie Pixe i diferents grups de jazz del país.

DISSABTE 20.-  TOMÁS presenta N'GOMÀ_FRICA
Childo Tomás, baix, veu, guitarra i kalimba
Carlos Ronda, percussió
Andreu Vilar, vibràfon
Featuring: Xiluva Tomás, violí i veu.

El baixista de Moçambic resident a Barcelona, ha dedicat molts anys a la investigació de la música tradicional africana i en especial, la moçambiquesa. Tots aquests coneixements i experiències, juntament amb el seu virtuosisme al baix, han estat i segueixen sent compartits per músics com Omar Sosa, Pee Wee Ellis, Marque Gilmore, Julio Barreto, Dafer Jousef, Jack Moralembau, Miguel “Angá” Diaz, Salif Keita, John Santos o formacions com la Big Band NDR d’Alemanya.

Childo Tomas oferirà un concert amb una forta influència de la música africana i la moçambiquesa en particular, fusionada amb el jazz europeu i americà, fruit de compartir les seves experiències per tot el món durant els seus 30 anys de carrera musical.

DIVENDRES 26.- LATINO & LOS LLOBREGANTES (Un sant Esteve amb Rumba!)
Latino, veu i guitarra
Walter Chiapinni, baix i coros
Angel Millán, cajón flamenc

Latino & Los Llobregantes és el projecte del cantautor barceloní Raúl Martínez "Latino". Un passeig per la rumba catalana, els ritmes salseros i la cançó, acompanyats de lletres personals amb grans dosis d’humor i una posada en escena molt teatral.

DISSABTE 27.-   RICARD GILI INTIMATE JAZZ TRIO
Ricard Gili, trompeta i veu
Josep Traver, guitarra
Jordi Casanovas, contrabaix

El carismàtic director i fundador de La Locomotora Negra, Ricard Gili, puja a l'escenari de Naya per oferir-nos una sessió en un format poc freqüent: el trio, en aquest cas acompanyat del contrabaixista de La Locomotora Negra Jordi Casanovas i d'un expert guitarrista, Josep Traver. Gili ens oferirà un repertori càlid, intimista, subtil i matisat, però sense renunciar a l'essència del swing, i on s’interpretaran sens dubte alguns dels grans temes de Louis Armstrong a la veu.

Podeu trobar més informació en el seu web: www.naya-barcelona.com





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More