dijous, 11 de juny del 2015

Fresch Comedy al Teatre Condal

L'humor més fresc i divertit aquest estiu al Teatre Condal.
FRESH COMEDY
Del 25 de juny al 26 de juliol:  4 diferents propostes per no parar de riure!


Arriba l'estiu, època de passar calor, suportar la xafogor de les nits en blanc, de no guanyar per ventalls, ni gelats suficients per baixar la temperatura corporal... Tenim la fórmula perfecta per refrescar-te i no amoïnar-se per les inoportunes condicions meteorològiques: arriba a Barcelona...FRESH COMEDY! El cicle d'humor de l'estiu, en diferents formats, amb un nexe en comú, LA COMÈDIA.

FRESH COMEDY és un compendi de monòlegs, sessions d'improvisació i teatre de gènere que durant un mes ompliran les nits de la ciutat comtal amb els millors actors còmics del panorama nacional.

L'humor més refrescant s'instal·la al Teatre Condal des del mes de juny fins juliol amb artistes com Dani Rovira, Agustín Jiménez, Jordi Ríos, Salva Reina, Clara Lago, Txabi Franquesa i molts més. 

Vine a refrescar-te i sobre tot a riure amb "Las Noches de EL CLUB DE LA COMEDIA", "Se ha escribido un crimen", "Improviciados" i "1.000 merdes de gags".
 
Las Noches de EL CLUB DE LA COMEDIA
Amb  Agustín Jiménez,  Manu Badenes  i  Txabi Franquesa
Del 25 al 28 de juny


No tens prou amb “El club de la comedia”? Vols sentir l'experiència de veure als millors monologuistes del país en directe a la teva ciutat?

Estàs de sort! Després de la bona acollida del públic, la troupe d'“El club de la comedia” surt de gira amb l'espectacle “LAS NOCHES DE EL CLUB DE LA COMEDIA”

Els espectadors gaudiran en directe dels millors còmics del país, recuperant l'essència del “stand up comedy”, un gènere amb una llarga tradició en el món anglosaxó, i en el qual el còmic s'enfronta al públic tan sols amb el seu humor i un micròfon.


SE HA ESCRIBIDO UN CRIMEN (ho sabem, està mal escrit)
Amb  Juanma Lara,  Salva Reina,  Álvaro Carrero  i  María José Parra
Del 2 al 12 de juliol


Un home és assassinat en un teatre davant la presència del públic, que es converteix de sobte en sospitós i testimoni. La policia entra en escena per resoldre el crim. Plantejat així sembla molt simple, però la malaptesa del tinent Martín i els seus homes, aniran complicant una història aparentment senzill convertint la investigació d'un crim en una delirant comèdia. 



IMPROVICIADOS
Amb  Clara Lago,  Rafa Villena  i  Dani Rovira
Del 14 al 19 de juliol


"Improviciados" és un espectacle vertiginós d'improvisació còmica i teatral, on els actors s'enfronten a nou reptes. Nou desafiaments en els quals posaran en joc la seva salut, el seu cervell i fins i tot la seva dignitat. Tot això sense saber prèviament què interpretaran. Tu proposes els títols i les situacions i tu decideixes si els reptes són o no superats. El públic té la darrera paraula. 





1000 MERDES DE GAGS
Amb  Mónica Pérez  i  Jordi Ríos
Del 23 al 26 de juliol


Aquest és un espectacle que no va de res, no té temes concrets, ni fil conductor, tan sols es tracta de riure. Hi ha gags visuals, gags d'humor absurd, gags de jocs de paraules, gags de "One Liner"... 

Perquè hauries d'anar a veure "1000 Merdes de Gags"? Doncs per que el riure té moltíssims beneficis per a la salut: t'ajuda a fer caca, afavoreix la digestió gràcies a les contraccions de tots els músculs abdominals, disminueix el colesterol en sang, allibera l'hormona beta-endorfina que envia missatges positius al cervell i creen sensació de benestar, ajuda a reduir la glucosa en sang, redueix el nivell d'estrès... 

Amb "1000 Merdes de Gags" només volem fer-vos riure, no volem explicar cap història, ni enviar cap missatge. Si volguéssim enviar un missatge, us ho enviaríem per Whatsapp. 











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More