dimecres, 24 de juny del 2015

La Cavernícola al Club Capitol

YOLANDA RAMOS...




YOLANDA RAMOS SERÀ 'LA CAVERNÍCOLA'
NOMÉS DEL 2 AL 12 DE JULIOL, 
A LA SALA PEPE RUBIANES DEL TEATRE CLUB CAPITOL


A partir del dijous 2 de juliol i només fins al diumenge 12, es podrà veure a l'escenari de la Sala Pepe Rubianes del Teatre Club Capitol l'espectacle LA CAVERNÍCOLA, un repàs irònic als capricis, manies i idiosincràsia de les relacions entre homes i dones des de la perspectiva de la dona moderna. 

L'espectacle, dirigit per ESTEVE FERRER i protagonitzat per YOLANDA RAMOS, serveix per donar resposta, de forma fabulosa i divertida, al gran èxit de Broadway 'Defending the Caveman', de Rob Becker, un text que va ser representat a Barcelona, al 2011, per Josep Julien i, més recentment, per Nancho Novo. 

LA CAVERNÍCOLA ens apropa des del punt de vista femení com són els canvis constants d'humor i l'eterna recerca del cos perfecte, fins a aquesta imatge masculina de l'home amb la cervesa en una mà i el comandament a distància en l'altra, enganxat al futbol que fan a la televisió. 

Una inspiradora comèdia plena de rialles sobre dos éssers completament diferents que tracten desesperadament de conviure en un petit planeta ... I compartint bany! 

L'espectacle és una producció de IRIA PRODUCCIONES. 

Horaris:
De dijous a dissabte: 20:30h.
Diumenge: 18h.
Durada: 90 min
Espectacle en castellà.

Entrades a la venda a www.grupbalana.com


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More