dimarts, 8 de març del 2016

Carmina Burana de La Fura dels Baus


"CARMINA BURANA"  de LA FURA DELS BAUS
al Teatre Tívoli, del 10 al 13 de març
- 5 úniques representacions -

 La Fura dels Baus en estat pur.

Esteu escoltant un dels fragments més esperats d'aquesta adaptació de "Carmina Burana"

La Fura dels Baus ha creat un CARMINA BURANA trepidant, on l'espectador, 
a través de poderoses escenes, efectes especials i fins i tot fragàncies primaverals, 
es submergeix en la contundent i visceral música de Carl Orff.

Sobre l'escenari, un cilindre de deu metres de diàmetre embolcalla literalment l'orquestra, 
mentre els cantants i les imatges projectades sobre ell, il·lustren l'obra de principi a fi. 

Una lluna gegant, el desglaç, cascades d'aigua, èxtasi floral, una verema en directe, vi, aigua i foc. 

Un espectacle que ja han vist més de 100.000 espectadors.

Aquesta nova versió de Carmina Burana s'estrena al Teatre Tívoli amb:
l'adaptació musical de: Josep Vicent per a 2 pianos de cua, timbales, percusió, flauta, contrabaix i celesta
Dramaturgia i direcció de:  Carlus Padrissa - La Fura dels Baus
Amparo Navarro, soprano
Luca Espinosa, soprano
Toni Marsol, baríton
Jordi Doménech, contratenor

Coral Polifónica de Puig-Reig, que desplaça per aquest espectacle a 40 dels seus integrants
World Orchestra Ensemble, integrada per 10 músics
7 ballarines...  
Un total de 70 artistes en escena


Josep Vicent, director musical i Carlus Padrissa-La Fura dels Baus que n'ha dut a terme
la dramaturgia i la direcció, durant la presentació als mitjans en el vestíbul del Teatre Tívoli  (Foto TV)

Carmina Burana és l'opera més representada per La Fura dels Baus,
que ara estrena, al Teatre Tívoli, aquesta nova versió.

Segons Carlos Padrissa, La Fura dels Baus, te la clau per portar l'òpera a un nou mon i
que la música sempre ha lligat les diferents disciplines que són el segell indiscutible de La Fura.

Carmina Burana, amb una posta en escena espectacular,
combina un vestuari senzill, però sobri i potent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More