dimarts, 1 de març del 2016

Guanyadors Festival Internacional de Circ


Qin Warriors, Fan Dance i Troupe Nomuna s’emporten els 3 Elefants d’Or 
del 5è Festival Internacional del Circ de Figueres,
que es varen lliurar ahir a la nit:
amb la participació de: 84 artistes, 13 paisos, 24 atracciones i 3 espectacles nous

El festival bat rècord d’ocupació amb un total de 30.504 espectadors. 
Les 10 funcions de públic general han tingut una ocupació pràcticament del 100%

FOTO: Bertrand Guay
Reconegut com el segon esdeveniment de referència circense a Europa, el festival serveix de plataforma per a donar a conèixer atraccions inèdites i per propulsar la carrera de joves artistes de tot el món

Amb pràcticament una ocupació del 100% -30.504 butaques ocupades-, el Festival Internacional del Circ -Elefant d’Or- Ciutat de Figueres referma la seva consolidació tant a la seva ciutat i territori com a nivell mundial. Un esdeveniment que només amb 5 anys s’ha posicionat al costat del gran Festival de Montecarlo, i que avui ja és una referència per artistes, directors i professionals del circ a nivell internacional estan entre els 5 festivals d’aquest tipus més importants del món. 

El Festival ha afrontant aquesta nit el seu major repte, l’Espectacle d’Or, o altrament conegut com la Gala dels Premis. Les millors companyies de l’espectacle Blau i Vermell, després de ser valorades pel Jurat internacional, han competit a la Gala d’Or per aconseguir algun dels guardons oficials, els elefants d’inspiració daliniana d’or, plata i bronze. 

Les 14 atraccionsfinalistes seleccionades per formar aquesta gala han estat les següents: Qin Warriors, Fan Dance, Troupe Nomuna (bàscula), Vladimir Deryabkin, Duo 2-Zen-O, Duo Idols, Swan lake, History Makers, Vardanyan brothers, Duo Mirable, Alexandra Levitskaya, Golden Dream, Troupe Victor i Zhygaltsov brothers

ELS PREMIATS

Les màximes distincions de la 5a edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres han estat per Qin Warriors, Fan Dance i la Troupe Nómuna (bàscula) 

Duo 2-Zen-O, Vladimir Deryankin i Golden Dream són les atraccions guardonades amb la plata, seguides dels elefants de bronze que s’emporten Alexandra Levitskaya, Duo Idols i Duo Miracle.

Les 14 atraccions seleccionades per la Gala d’Or també han optat aquesta nit als premis que atorga directament el jurat internacional del festival. Swan Lake recollirà el Premi de la Imatge i Zhygaltsov brothers el de Crítica. No ens podem oblidar, però, del Premi del Públic, un guardó atorgat per tots els espectadors que durant aquests 4 dies han passat per les 9 sessions programades de les semifinals: els Espectacles Blau i Vermell. Enguany, el número Qin Warriors ha robat el cor de tots els espectadors del festival, emportant-se, doncs, aquest emotiu premi.

El certamen també compta amb un seguit de Premis Especials que s’han lliurat per clausurar la gala: 
Premi Especial Carles Navales; Premi Especial Pallasso Totó; Premi Alain Frère; Firebird Productions; Kobzov Circus d’Ucraïna; Rosgoscyrk, companyia estatal del circ rus; Ruscircus.ru; Flag Circus of China; Great Moscow State Circus; Cirque Medrano; AG Studios; Burguscircus.com; Gran Circ Nikulin de Moscou; i International Artists Management Conny Porod.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More