dimarts, 15 de març del 2016

Les Luthiers a l'Audiitori Forum


Les Luthiers tornen a Barcelona amb ¡Chist!, el seu nou espectacle antològic
a l'Auditori Fòrum, del 17 al 20 de març



La mítica companyia Les Luthiers arriba a Barcelona amb el seu nou espectacle ¡Chist! Antología, amb el qual el quintet ha tornat a Espanya després de l'èxit obtingut amb Lutherapia, representat a 22 ciutats espanyoles des del març de 2012.

¡Chist! Antología és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 48 anys sobre els escenaris, i a la vegada una prova de la vigència de l'humor del quintet argentí, caracteritzat per la creativitat, l’enginy i la ironia.

El fil conductor del show és l’obra La Comisión, la qual narra les vicissituds de dos polítics corruptes i un músic per canviar l’himne nacional, després de la victòria del seu partit polític. Durant més de dues hores l’antologia es completa amb peces com peces com Manuel Darío, El Bolero de los Celos, La Bella y Graciosa Moza Marchose a lavar la ropa, Solo necesitamos, La hija de Escipión, Encuentro en el Restaurante, entre d’altres, extretes dels espectacles Bromato de armonio, Viegésimo aniversario, Unen Canto con Humor o Por Humor al arte. 

En total, més de 9 milions de persones han vist Les Luthiers des del 1967, any de la seva fundació, en 15 països diferents a través de 35 espectacles. En els seus 48 anys d'història, Les Luthiers ha creat més de 170 obres. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb més de 30 premis.

Dates:
Del dijous 17 al diumenge 20 de març a les 21:00

Recinte: Auditori Fòrum

Venda d’entrades: entradas.com y lesluthiers.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More