dilluns, 10 de febrer del 2014

Noves propostes del Almeria Teatre

L’Almeria Teatre presenta una doble programació, amb muntatges que comparteixen el seu espai escènic, (en diferent horari, està clar):


“KILLER”.-  de Guillem Clua i Xavier Mestres



Un triller musical per a un actor i tres músics, narra en primera persona la història de Pau Moira, un personatge gris i inquietant que treballa d’enterramorts. És jutjat per l’assassinat de 157 persones. Pau recorda a Jana, a qui considera la seva ultima víctima i, alhora, el seu gran amor i la causa per la qual ha acabat davant d’un tribunal.

L’obra compta amb grans dosis d’humor negre, intriga i sorpreses que capgiren les expectatives del públic, en un tour interpretatiu del seu únic actor que, amb l’ajut dels tres músics que l’acompanyen a l’escenari, encarna a tots els personatges: des del propi Pau Moira fina a la seva promesa Jana, passant per un policia, amb molta mala llet o un cambrer pamplonica.... (?)



“EQUILIBRISTES”.-  de Farrés brothers i cia + amants de Lulú.

Un accident lleu i fortuït, com és relliscar en un pas de vianants, mullat per la pluja, provoca un gir en la vida d’un home insignificant. 
Ens ho explica de viva veu, acompanyat d’uns amics músics. 
Contemplarem el petit mon que ell s’ha creat per tal de no caure de nou dins el pou on va viure tant de temps. Mica en mica ens mostrarà el seu passat...i com encara el futur. Futur, aquesta paraula tan inexistent. Veurem al capdavall que, tot el que ens envolta, penja d’un fil.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More