dimecres, 12 de febrer del 2014

Presentació de "Magical History Club"

S’ha presentat “MAGICAL HISTORY CLUB”, una nova aposta de Minoria Absoluta.

Minoria Absoluta torna als escenaris, aquest cop al Teatre Colisem. I ho fa amb en espectacle que, com no podia ser d’una altre manera, estarà carregat d’humor: 

El prestigiós físic Stephen Hawking ha aconseguit, gràcies als misteris de la física quàntica, fer tornar al present cinc personatges que han marcat la Historia de manera indiscutible. Ara ells expliquen el nostre mon vist des del seu punt de vista i la seva actitud històrica.Així, Maria Magdalena aborda les relacions de parella, Freud analitza les neures de la societat actual, Hitler reflexiona sobre la política, Cleòpatra posa sobre la taula el paper de la dona i Ghandi parla de la implicació de la societat actual.

Marc Crehuet agafa la batuta (i assumeix part de la creació dels textos) per dirigir a:
Alain Hernández (Hitler), Queco Novell (Freud), Mireia Portas (Claòpatra), Lluís Villanueva (Gandhi) i Betsy Túrnez (Maria Magdalena). L’espectacle compta també amb la col.laboració especial de Berto Romero, com a Stephen Hawking.

Marc Creuet diu que “És un espectacle amb música en directe, “gamberro” i boig que no es pot definir: hi ha monòlegs, comèdia, show de varietats, un toc de cabaret i detalls que no es poden desvetllar. I que la nova disposició, per la que aposta el Teatre Coliseum, amb taules a la platea, és perfecte per a la concepció d’aquest espectacle”. 

Després de l’èxit teatral de “La Familia irreal” estem convençuts que aquesta nova proposta de Minoria Absoluta, aconseguirà una gran acceptació per part del públic.

Han preparat un video promocional, que podeu veure des de aquest  ENLLAÇ.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More