dilluns, 10 de febrer del 2014

Teatre per a totes les edats

Viu el Teatre és un projecte d’iniciativa privada, d’exhibició de teatre per a infants de 0 a 12 anys, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. Aquest projecte convertit en realitat, que va començar fa 10 anys, està orientat a la programació d’espectacles de textos teatrals i composicions musicals.

Aquesta 10a. edició va arribar amb una programació única i apassionant, que introdueix els menuts espectadors a les arts escèniques, fent que descobreixin l’art de les emocions.

Les activitats de Viu el Teatre es desenvolupen entre el Teatre Poliorama i el CCCB els caps de setmana d’octubre a maig; a més de les sessions programades, entre setmana, per a escoles.

És una gran tasca la que porta a terme Viu el Teatre, que ens diu:
“Gaudeix del Teatre en família”. I perquè això sigui més accessible, han creat el “Club dels petits espectadors”. Una iniciativa que vol posar, a l’abast de tota la família, la possibilitat de gaudir d’una activitat conjunta, amb espectacles creats per a els més menuts, segons les diferents edats, però que també sigui interessant i atractiva pels pares.

Així, amb el carnet de “El Club dels petits espectadors”, un per a cada unitat familiar, tots els integrants podran accedir a descomptes de fins el 50%, activitats gratuïtes i un munt de sorpreses que, durant tota temporada  van programant.

També proposen, com una alternativa força enriquidora: celebrar les festes d’aniversari en el teatre Poliorama, mentre gaudeixen de l’espectacle. D’aquesta original manera, el petit protagonista podrà compartir, amb els seus amics, una festa diferent i inoblidable.

Animem a tots els pares, amb inquietuds pel desenvolupament cultural dels seus fills, que consultin tota la informació a la seva web: www.viuelteatre.com    







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More