dilluns, 25 de maig del 2015

Operació Moldàvia a l'Off de La Villarroel

T de Teatre i Los Tigres presenten el seu nou espectacle
Operació Moldàvia 
a l’OFF de La Villarroel
Després de l’èxit de la crítica i del públic amb Nelly Blue, tornen Xavi Mira i Albert Ribalta amb la nova comèdia musical Operació Moldàvia sota la direcció de Marta Pérez.

Seran 6 úniques funcions del 2 al 16 de juny a La Villarroel.

Després de la gratificant experiència que va significar Nelly Blue, T de Teatre i Los Tigres (Xavi Mira i Albert Ribalta) tornen per presentar-nos una nova comèdia musical que duu per títol Operació Moldàvia sota la direcció de Marta Pérez (T de Teatre).

Operació Moldàvia s’estrena dins la secció OFF de La Villarroel i es podrà veure en sis úniques funcions improrrogables. 

Al igual que amb Nelly Blue, la música serà la protagonista d’Operació Moldàvia on es podrà escoltar interpretacions de Camilio Sesto, Carlos Gardel o Rocio Jurado.

Xavi Mira i Albert Ribalta són Carlos Gardel i Toni Llorenç uns personatges singulars, perdedors nats, que viuen a la corda fluixa i necessiten buscar-se la vida i sortir de la porca misèria com sigui. Tenen somnis… i tenen deutes per pagar. Ja han col·laborat junts en diferents estafes amb l’esperança que cada cop serà l’última.


Sinopsi:
Gardel, estafador i monologuista retirat, espera a les portes de la presó el seu exsoci Toni Llorenç, cantant i transformista arruïnat, per dur a terme l’estafa definitiva de la seva vida, aquella mateixa nit. El Toni rep sense entusiasme el seu antic company de cabaret que l’ha enredat en una aventura on s’haurà de fer passar per un famós cantant retirat actuant en lloc seu. Una estafa com les que feien en els vells temps, només que en aquesta ocasió tenen uns quants anys més i l’actuació és a... Moldàvia! Mentre esperen a l’aeroport, els problemes del present i la incertesa del futur planegen damunt d’ells tant com els avions que van i vénen.

Horari: 22:30h
Durada: 1h 15min
Català i castellà

Trobareu un trailer en aquest VIDEO


















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More