diumenge, 31 de maig del 2015

Non Stop Gospel al Teatre Condal

NON STOP GOSPEL
La proposta més arriscada, trepidant i innovadora del The Gospel Viu Choir 
arriba al Teatre Condal.
Del 3 al 13 de juny:   8 úniques funcions!!


The Gospel Viu Choir presenta NON STOP GOSPEL, un espectacle de #urbangospel amb el qual la formació obre una nova etapa, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent, amb tota l'energia que, des de sempre el grup imprimeix en les seves actuacions.

NON STOP GOSPEL és un cúmul d'emocions a flor de pell, una seqüència musical en la que l'espectador forma part del propi espectacle amb una dinàmica intensament participativa i tremendament contemporània: gòspel del S.XXI, gòspel urbà, pura essència de gòspel!

Melodies agosarades, harmonies contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors fan que l'espectacle arribi, in crescendo i de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics.

Un espectacle amb música i veu en directe, dirigit per Moisés Sala
un dels principals exponents del país en la direcció, difusió, estudi i coneixement del gòspel.

NON STOP GOSPEL es va estrenar a L'Auditori de Barcelona el novembre de 2012 
amb un èxit rotund de públic i de crítica especialitzada. 
Ara a l'escenari del Teatre Condal arriba per tornar a ser un èxit i sorprendre el públic 
amb una nova posada en escena!

TGV CHOIR: 10 anys de trajectòria imparable

Des del seu primer concert el 2004, la trajectòria de TGV CHOIR és certament impressionant: Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana, Festival Internacional de Música de Cadaqués, Festival de Jazz i Blues a Roses, Festival Internacional de Música de Cambrils, DOM Festival, Festival Internacional de Jazz de Teruel, Auditori – Palau de Congressos de Girona, L’Auditori de Barcelona, Kursaal de Manresa, Teatre Poliorama, L’Atlàntida de Vic, Auditori August de Tarragona, Teatre – Auditori de Sant Cugat,..., havent compartit cartell amb artistes de primera línia com Maceo Parker, Sharrie Williams & The Wiseguys, The Kingdom Choir, Natalie Cole, Jorge Drexler, Lluís Llach, Joaquin Sabina, Chucho Valdés, Patti Smith i Albert Guinovart, entre d’altres.

La seva projecció els ha dut a compartir escenari, de forma exclusiva, amb els llegendaris The Golden Gate Quartet, al Palau de Congressos de Barcelona, sota la producció i realització de Grup Godó. Han participat al projecte solidari ‘Mou-te Pels Quiets’, un concert ideat per Màrius Serra, juntament amb d’altres artistes de primera fila com Quimi Portet, Gossos, Lluís Gavaldà, Elisabet Raspall, Ivette Nadal, Pau Riba,...

El 2010 intervé en cites de prestigi com el Festival Internacional de la Porta Ferrada amb Soweto Gospel Choir (guanyadors de dos premis Grammy), les Vetllades d’Estiu de Sant Lluís (Menorca), i el festival Grans del Gospel amb Northern Kentucky Brotherhood Singers a l’Auditori de Barcelona i l’Auditori – Palau de Congressos de Girona. Clou el 2010 amb una excel·lent representació del seu exitós The New Gospel X-perience al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on aconsegueix un èxit sense precedents tot penjant, uns dies abans del concert, el cartell d’entrades exhaurides.

El 2012 és escollit per a participar al programa especial de La Marató de TV3 Contra la Pobresa. Forma part, també, del cartell d’artistes del Festival Internacional de Música de Cadaqués juntament amb Maceo Parker, l’Orquestra de Cadaqués i la gran pianista Hisako Hiseki entre d’altres. Així mateix, el 2012 el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya encarrega a Moisès Sala la música del Poema als Voluntaris de Miquel Martí i Pol, cant que s’estrena a L’Auditori de Barcelona el desembre, durant la celebració del Dia Internacional dels Voluntaris per al Desenvolupament Econòmic i Social.

La temporada 2013-2014 porta el seu urban gospel a espais exclusius com el TNC (Teatre Nacional de Catalunya), de nou el Gran Teatre del Liceu, el Palau de Congressos d’Eivissa en dues ocasions, el Teatre Principal de Maó (Menorca), el concert d’any nou a l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida,... Durant el 2014, a més, presenta el seu darrer treball “SMILE” el 4º disc de la formació, un ambiciós i arriscat projecte de gospel contemporani – street gospel. I és aquest any, també, quan la productora SETMÀGIC AUDIOVISUAL, en coproducció amb TELEVISIÓ DE CATALUNYA, roda el documental EL COR que TV3 emetrà en prime time el 13 de gener 2015 (SENSE FICCIÓ, 22.00 h.)

TGV CHOIR és un projecte creat i dirigit per Moisès Sala, pianista, director i un dels principals exponents del país en la direcció, difusió, estudi i coneixement del Gospel.

Mireu el tràiler de l'espectacle!



CONSULTEU HORARIS I PREUS


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More