dissabte, 29 de novembre del 2014

El Petit Princep ja es aquí



Foto TV: El Petit Princep envoltat
pels mitjans de comunicació
Gran expectació per a l’arribada del Petit Príncep, 
que ja és a Barcelona, procedent de l’asteroide B612, 
per instal·lar-se al Barts, a partir del dia 5 de desembre, 
on es representarà la mítica obra de Saint-Exupéry, en versió musical. Una producció de: Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29

Podeu escoltar l'entrevista que ens va concedir el Petit Príncep
des de aquest  ENLLAÇ
I també podeu escoltar la cançó, en la que ens parla del seu esteroide,
des de aquest  ENLLAÇ,  pitjant el play.

El Petit Príncep estarà acompanyat a l’escenari per:
Àngel LLàcer, Elena Gadel, Marc Pociello i Xavi Duch
Foto TV: Elena Gadel  i l'Enric Sunyol



Amb aquest elenc de professionals, l’Àngel i en Manu 
revisiten el clàssic amb una mirada moderna.

Podeu escoltar l'entrevista amb l'Elena Gadel des de  AQUI
I el tema musical La rosa, que ella interpreta, en aquest  ENLLAÇ  
(pitjeu el play)

També podeu escoltar l'entrevista amb en Xavi Duch  des de  AQUI

També podeu escoltar el El tema musical "Vaig aprendre", interpretada per Àngel Llàcer, el trobareu en aquest  ENLLAÇ 

El Petit Príncep trenca esquemes teatrals. L’espectacle incorpora personatges virtuals, l’última tecnologia en so 360º i una escenografia espectacular, per aquesta història universal, amb projeccions i transicions a temps real, que fan que el públic se senti dins la narració.

Foto TV: El Petit Princep, 
amb tots els seus companys,
en el moment de l'arribada.
La direcció és a càrrec d'Àngel Llàcer, amb la direcció musical de Manu Guix i la dramatúrgia i les lletres de les cançons de Marc Artigau. Veus en directe, amb la música enregistrada, per a fer possible la sincronització amb els gran efectes tècnics, de gran atractiu visual i un so Dolby-envolvent, per gaudir d'un espectacle magnífic.

El Petit Príncep d’Antoine Saint-Exupéry és un dels textos literaris més traduïts i difosos arreu del món. És una història d’abast universal, coneguda per tothom. Per això, volen explicar-la com mai ha estat explicada.

Els baobabs envairan el teatre:
Un dels elements que té un paper més important a l'hora d'explicar El Petit Príncep de manera tant diferent és l’escenografia, dissenyada per Jordi Queralt i Tatiana Halbach. L’escenografia es complementa amb la projecció dels mappings de Desilence Studio (Tatiana Halbach, Søren Christensen i el seu equip), que transformen l’espai en un tancar i obrir d’ulls per viatjar pels diferents mons del Petit Príncep: del desert a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del Rei o el món del Geògraf.

So de 360º:
Un altre dels punts diferenciadors de l’espectacle és el disseny de so, a càrrec de Roc Mateu. El Petit Príncep compta amb so de 360º, amb múltiples canals d’àudio que creen constantment imatges sonores al servei de la narració. Manu Guix, director musical, explica que “el públic sentirà com s’aproxima l’avió per darrera de la sala, el sentirà volar al seu costat, li passarà per davant i tornarà un altre cop al darrera. Serà com tenir un sistema Dolby al teatre.”

Cançons de tots els estils:
Àngel Llàcer i Manu Guix expliquen que El Petit Príncep “és un relat per a nens i nenes de totes les edats: tant de 4, com de 25, com de 90 anys”. És per aquest motiu que l’estil musical de l’espectacle no es podia cenyir a l’àmbit infantil sinó que havia de ser capaç de connectar amb els públics de totes les edats. Fugint de l’estereotip ensucrat, típic de l’estil Disney, la música i les cançons d’El Petit Príncep“transmeten el caràcter transversal i intergeneracional de la història de Saint-Exupéry”.

Ho podeu seguir tot a: Facebook, Twitter i des de aquest  ENLLAÇ




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More