dijous, 13 de novembre del 2014

"My Perfect Mind" al Teatre Lliure



El rei Lear en la ment d'Edward Petherbridge

"My Perfect Mind" es podrà veure els dies 20 i 21 de novembre al Lliure de Montjuïc.

Directament del Young Vic de Londres arriba la companyia Told by an Idiot amb Edward Petherbridge, un dels actors shakespearians de més renom, i la seva història personal amb el poeta de Stradford-upon-Avon. 


My perfect Mind és una exploració còmica i commovedora de la resiliència humana a través d' El rei Lear i va ser tot un èxit al teatre londinenc la primavera del 2013.

El segon dia d’assajos d’El rei Lear, Edward Petherbridge va patir un vessament cerebral que el va deixar gairebé sense poder-se moure. Mentre lluitava per recuperar-se, va fer un descobriment: encara tenia tot el paper de Lear en ment, paraula per paraula. Entre estar a punt de representar un dels papers més venerats de Shakespeare i veure's ajagut en un llit d'hospital envoltat de metges, l’Edward no havia imaginat mai les tragèdies i comèdies que li estaven reservades.

Aquest muntatge és una coproducció de Told by an Idiot, Young Vic Theater i Theater Royal Plymouth,està dirigit per Kathryn Hunter i coprotagonitzat per Paul Hunter, i es podrà veure en dues úniques funcions, els dies 20 i 21 de novembre, al Lliure de Montjuïc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More