divendres, 21 de novembre del 2014

"Mares i filles", un musical d'emocions a flor de pell, al Círcol Malda

L'equip del programa "Temps de música, temps d'espectacle", varem tenir la oportunitat d'anar a veure "Mares i filles" al Círcol Maldà, carrer del Pi num. 5. 

Un curiós espai, amb un encant que es percep només entrar, on aquest espectacle musical hi sembla fet a mida, perquè les dues intèrprets: la Mariona Castillo i la Nina et puguin fer arribar les cançons, com qui diu, a cau d'orella i permet que t'impregnis de la energia i la màgia de la Clara Peya.

Foto TV:  Clara Peya, Mariona Castillo i Nina
A la sortida, després d'una hora amb les emocions a flor de pell, i alguna llàgrima que intentavem amagar, varem tenir la necessitat d'adreçarnos a la bona amiga, la Mariona Castillo, per a fer-li arribar les nostres sensacions.

Unes sensacions que volem compartir amb tots vosaltres, alhora que us recomanem aquest musical, de petit format, però de grans i intenses emocions.



Benvolguda Mariona:
Aquesta nit (dijous, 20 de novembre del 2014) hem anat a veure-us al Circol Maldá.
Hem sortit senzillament emocionats, commuguts, amb pau amb la resta del mon, convençuts de que encara existeixen les coses boniques i tendres.
Les responsables d'aquest estat d'ànim sou vosaltres: la Clara, la Nina i tu, la Mariona Papallona ( a més d'en David Pintó, es clar))
La Clara, no es tan sols una gran compositora i una executant magnífica, es..., també, una gran actriu adossada a un piano que forma part del seu cos.
La Nina: la maduresa, la professionalitat, el domini de la escena i la veu...cada vegada més serena, més càlida i cada dia més actriu. Una actriu que convenç.
I tu, Mariona ets la dona que lluita en aquest mon del teatre que pot ser, moltes vegades, tan injust i alhora tan meravellós i gratificant.
La Mariona és una veu, un cos i una cara ja reconeixibles gràcies al seu talent i el seu esperit perseverant i constant.
Moltes gràcies per aquesta nit, que ens heu regalat, amb "Mares i filles".
Enric Sunyol i Teresa Vergés

Esteu escoltant un dels temes musicals de l'espectacle: Me'n vaig de casa, interpretat per la Mariona Castillo.

També podeu recuperar el nostre article, en el que a més hi trobareu un altre magnífic tema del musical, interpretat per la Nina i la Mariona juntes; així com les entrevistes que varem tenir la oportunitat de mantenir amb ca d'una d'elles, des de aquest  LINK


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More