dimarts, 29 de setembre del 2015

Exposició Amat/Lliure a Montjuïc



AMAT/LLIURE, EL DIÀLEG CÒMPLICE ENTRE L'ARTISTA I EL TEATRE

L'exposició sobre la vinculació de l'artista visual i escenògraf  Frederic Amat amb el Teatre Lliure es podrà veure a partir de demà i durant tota la temporada a Montjuïc.

El Teatre Lliure presenta l'exposició Amat/Lliure, una antologia visual mínima del diàleg còmplice entre l'artista i escenògraf Frederic Amat i aquest teatre.

Comissariada per Antonio Monegal, aquesta exposició es podrà veure des de el dia 30 de setembre, i fins al final de la temporada al foyer de la Sala Fabià Puigserver, a Montjuïc.

La història de la dedicació de Frederic Amat al món del teatre està estretament lligada a la història del Teatre Lliure. Amat ha dissenyat escenografies, vestuaris, objectes, publicacions i cartells, però també ha estat director d’escena i ha ideat espectacles multimèdia. 

Amat/Lliure es concentra en una selecció dels darrers vint anys, des de l’escenografia de Roberto Zucco (1993), dirigida per Lluís Pasqual, fins al muntatge infantil Moby Dick (un viatge pel teatre) (2013), i reuneix produccions tan emblemàtiques com Tot esperant Godot, dirigida també per Pasqual, les col·laboracions amb Gelabert a Zumzum-ka, Preludis i Ki, o la intervenció amb el mural Pluja de sang a la reformada sala de Gràcia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More