dimecres, 30 de setembre del 2015

12a edició de Viu el Teatre.

La 12a edició de Viu el Teatre comença la seva programació,



 i ens diuen: “Famílies amb infants de 0 a 12 anys, veniu al teatre?”
Comença la 12a. edició de la programació familiar VIU EL TEATRE!
12 espectacles familiars i un concert de presentació 
en tres espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona: 
(CCCB, Teatre Poliorama i Teatre Romea).


PETIT ROMEA:
La programació del Petit Romea dirigida als infants d’ara amb històries d’ara. Una proposta moderna, per infants a partir de 3 anys fins als 12 i per pares i mares amants del teatre català. Les funcions familiars es fan diumenges a les 12.00 h i s’iniciaran a partir del mes d’octubre i acabaran al novembre del 2015 amb dues propostes molt contemporànies. 
La durada dels espectacles és d’una hora.

“PATATU” d’Àngels Bassas i la companyia Únics produccions, per a nens a partir de 4 anys, serà l’espectacle responsable d’inaugurar la 12a. edició de VIU EL TEATRE en el Teatre Romea aquest diumenge 4 d’octubre de 2015 i es podrà veure, tots els diumenges, fins el 8 de novembre. Prendrà el relleu: "CANTA'M UN CONTE", per a nens a partir de 3 anys, els diumenges 15, 22 i 29 de novembre.

POLIORAMA EN FAMILIA:
El cicle Poliorama en família manté l’essència dels inicis de VIU EL TEATRE. L’objectiu és fer arribar el teatre a tothom, i cercar un públic ampli i heterogeni. Totes les obres programades, un concert i sis espectacles en concret, són propostes de mig/gran format de diversos gèneres, especialment teatre i teatre musical. Dirigida a infants des dels 3 fins als 12 anys. Les funcions es fan a les 12.30h. La durada dels espectacles és d’una hora aproximadament.

S'inicia la programació el diumenge 1 de novembre amb un espectacle per a tota la família: "PRESENTACIÓ NOU DISC", a continuació: "LES AVENTURES DE HÈRCULES", els diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre i "SOMRIURES I LLÀGRIMES" els diumenges 6, 13, 20 i 27 de desembre i 3 de gener de 2016.

CCCB:
Espai de teatre per als més petits de la casa. Una programació de quatre espectacles que permetrà als nadons des dels 0 fins als 5 anys, descobrir el món del teatre, a partir d’experiències teatrals de 30/40 minuts que exploren diverses disciplines artístiques com la música, teatre d’objectes, les arts plàstiques o la dansa. La sala del CCCB és un espai diàfan on les famílies poden estar al terra amb catifes o cadires. Les sessions estan limitades a 70/80 persones per funció per tal de gaudir de l’espectacle de forma pròxima i personalitzada en un ambient relaxat i creatiu, es faran dissabtes a la tarde i diumenges al matí, en diferents horaris.

Iniciarà la seva programació el mes de gener amb "30 ELEFANTS SOTA UN PARAIGUA"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More