dijous, 19 de novembre del 2015

73 raons per deixar-te, al Teatre Goya



 73 raons per deixar-te
A partir del 20 de novembre al Teatre Goya

Elisenda Roca dirigeix 73 raons per deixar-te, una comèdia musical escrita per Guillem Clua i Jordi Cornudella que mostra les interioritats del món de la parella i convida a reflexionar sobre l’amor i el desamor a través de catorze cançons interpretades en directe.

Intèrprets:
Abel Folk,  Mercè Martinez,  Mone Teruel  i  Marc Pujol 
Direcció musical:  Andreu Gallén

Esteu escoltant l'entrevista que varem tenir la oportunitat de mantenir amb l'Abel Folk
amb motiu de la presentació als mitjans de l'estrena a Temporada Alta

Abel Folk amb l'Enric Sunyol  (Foto TV)
Sinopsi

La Mercè i en Toni fa tres anys que estan junts. Van tenir un enamorament de focs artificials, un “flechazo”, i malgrat les seves diferències, tot indicava que serien una parella ideal. Però no ha estat així. La seva relació no ha funcionat i quan els veiem per primer cop, s’estan tirant els plats pel cap. L’amor incondicional s’ha convertit en odi, les virtuts en defectes i els motius per deixar-se es multipliquen fins a arribar a setanta-tres. 

Tots dos es veuen obligats a començar una nova vida separats. Això sí, per tirar endavant no estaran sols: compten amb el suport dels respectius consogres. El pare de la Mercè i la mare d’en Toni no se suporten des del primer dia que es van conèixer, però la separació dels seus fills els obligarà a acostar-se i portarà la seva relació familiar al límit. 

De la mà d’aquests personatges, descobrirem la història d’amor dels joves, des de l’enamorament inicial fins a la ruptura, passant per la convivència, les discussions i el dia a dia que mai no surt a les pel·lícules. Tots quatre es veuran obligats a reflexionar sobre l’amor, el desamor, el pas del temps i el valor de les segones oportunitats.

L’amor està condemnat a extingir-se? Totes les relacions tenen data de caducitat? Si és així, de què serveix la felicitat si al final sempre acabem sols? 73 raons per deixar-te, el Musical aborda totes aquestes preguntes en un musical que ens farà riure i somriure, però també plorar... i on el concepte de final feliç potser no és el que ens esperem d’una comèdia romàntica.

“73 raons per deixar-te és una història sobre la compatibilitat d’estimar entre gent que està blindada perquè no vol patir i altres que prefereixen seguir obrint portes malgrat les experiències viscudes.”
Elisenda Roca, directora d’escena de l’obra

“73 raons per deixar-te és la història d’una noia que un dia baixa a la plaça de Catalunya a comprar un parell de sabates i allà coneix un nou que vol anar pel món descalç.”
Josep Maria Pou, director artístic del Teatre Goya

COPRODUCCIÓ: Focus i Bitò Produccions
Durada: 2 hores

Trobareu més informació i un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More