dimecres, 4 de maig del 2016

Programació mes de maig al Teatre del Raval

Programació del Teatre del Raval al mes de maig:


- TESTIMONI DE CÀRREC , d’Agatha Christie, 

QUART MES DE PRÒRROGA!!!!-NOUS HORARIS


- CALL CENTER (Nou espectacle)

- LA NOCHE DE PARRADO

- CAMBALACHE, amb Dani Pérez

- MÀGIA JUNIOR, (Nous horaris)

Tota la informació a: www.teatredelraval.com
Compra d'entrades dels espectacles: www.ticketea.com


TESTIMONI DE CÀRREC, d’Agatha Christie
Prorrogat fins l’1 de maig (dies 5, 7, 14 26 i 27 de maig no hi ha funció)
Dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.
Durada: 1 hora 45 minuts
Idioma: Català

Sinopsi:
Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Testimoni de càrrec (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l'adaptació de l’obra teatral d'Agatha Christie estrenada el 1953.

Tal com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, el Teatre del Raval també demana al públic:
“En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

Repartiment:

Jordi Coromina, Empar López, Pep Martínez, Muntsa Tur, Lluis Altés, Enric Cervera, Xavier Serrat, Montse Miralles, Sergio Alfonso, Berton Fernández, Roser Ràfols.

Direcció:  Pepa Calvo

Podeu recuperar el nostre darrer article des de aquest  ENLLAÇ


CALL CENTER, de Marc Angelet.
Producció de la Companyia La Guapa Teatre
Del 4 de maig al 5 de juny
Horaris: Divendres a les 22:30h, dissabtes a les 21:30h (excepte dissabtes 7 i 14/05, a les 19h)
Diumenges a les 20:30h.(Dia 22/05 no hi ha funció)
Durada: 1 hora 20 minuts

Idioma: Català-Castellà
Edat recomanada: Tots els públics

Sinopsi:

Call Center explica la història de cinc personatges que treballen en un “call center” –una empresa de telemàrqueting- gestionant el servei de baixes d’un servidor de televisió per cable. La seva feina consisteix no només a aguantar les queixes dels clients, sinó a evitar que es donin de baixa. Per tant es passen el dia sentint renecs, insults i males hòsties. Tot en unes condicions de feina precàries i per un sou ridícul.

Tots els treballadors estan a la corda fluixa, no retenen prou clients i l’empresa els ha llançat un ultimàtum: o milloren els percentatges o avui els faran fora. Tota aquesta tensió dóna com a resultat una peça vibrant, divertida, àgil i amb un ritme frenètic.

Els personatges parlen entre ells, es criden, s’escupen, s’abracen, es maten..., i posaran a prova els seus límits a CALL CENTER.

Repartiment:
Clara Moliné Xirgu, Francesc Cuéllar, Carles Goñi, Alberto Lozano, 
Concha Milla, Rafa Delacroix
Direcció: Marc Angelet
https://twitter.com/laguapateatre




LA NOCHE DE PARRADO
Dissabte  7 i 14 de maig a les 21:30h
Duració: 70 minuts
Idioma: Castellano

Autor y actor: Víctor Parrado
Sinopsi:
Víctor Parrado llega al Teatro Raval para compartir con nosotros su buenrollismo, su buena energía y su visión positiva de la vida. Se trata de un monologuista soñador, dinámico y cercano; de esos que te dan conversación en un ascensor sin tú preguntarle nada absolutamente, se despierta contento un lunes por la mañana o ayuda a las abuelitas a cruzar la calle, incluso cuando el semáforo está en verde.

De pequeño ya leía a Paulo Coelho mientras el resto jugaban a la peonza; por ello su frase favorita es "todo pasa por algo " y precisamente por ese "algo" tiene ya 35 años y sigue soltero. Enamorado de la vida, amante de la bachata sensual, la zumba, los mojitos de fresa y las pelis ñoñas, se trata de un cómico coqueto, algo zen y muy cariñoso, así que ten cuidado con sus abrazos parradistas o acabarás oliendo al día siguiente a grosella y granadina.

No dejes de venir a verle! Un cómico que juega a la improvisación, con el que disfrutarás de principio a fin, con su humor irónico, fresco y divertido! Y recordad: ¡Un día sin risas es un día perdido!

CAMBALACHE
Dissabtes a les 23:45h
Duració: 75 minuts
Idioma: Castellano

Autor y actor: Dani Pérez

Cambalache es el nuevo espectáculo de Dani Pérez. Un show totalmente nuevo, un gran trueque de humor con todos los espectadores.

Durante 75 minutos Dani Pérez rinde un gran homenaje al gran maestro Pepe Rubianes, volverá a hacernos reír con lo cotidiano y viajaremos juntos por los grandes momentos de la historia de la humanidad y es que, a veces, las cosas no siempre han sucedido como nos las han contado...

Dani Pérez celebra sus 20 años sobre los escenarios con su nuevo espectáculo Cambalache. No te pierdas a uno de los grandes del humor en vivo y en directo en el Teatre del Raval.

MÀGIA JÚNIOR (Espectacle infantil)
Dissabtes a les 17h.
Durada: 55 minuts
Idioma: Castellà i Català
Edat recomanada: a partir 4 anys

Sinopsi:
8 años consecutivos en cartel y más de 100.000 espectadores hacen que Màgia Júnior se considere el espectáculo familiarde referencia de los sábados y domingos en Barcelona. Con la magia y el humor como hilo conductor es el espectáculo ideal para disfrutar en familia en el Teatre del Raval. Entra de lleno en el mundo de la magia de la mano de los mejores ilusionistas del país.

Participación, ilusión y diversión son los ingredientes de éste éxito sin precedentes en Barcelona. Magos como Raphael Capri, La Màgia d’Eugenio, Brando i Silvana y el Mag Edgard están esperando a toda la familia en este divertido espectáculo del Teatre del Raval.

Repartiment:  Raphael Capri, La Màgia d’Eugenio, Brando i Silvana i el Mag Edgard
Direcció:  Borja Rabanal

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More