dimecres, 21 de gener del 2015

"Tot be, gràcies" a 3,30€

‘TOT BÉ, GRÀCIES’ 
ES PODRÀ VEURE CADA DIJOUS PAGANT NOMÉS L’IVA DE L’ENTRADA

A PARTIR DEL 29 DE GENER, ANEXA BAIXARÀ A  3,30€
EL PREU DE LES ENTRADES, PER A LES SESSIONS DELS DIJOUS




A partir del 29 de gener, els amants del teatre no tenen excusa per no apropar-se al teatre Principal a veure ‘TOT BÉ, GRÀCIES’ ja que el preu de l’entrada per a les sessions de cada dijous d’aquest espectacle que protagonitzen Cesc Casanovas, Elias Torrecillas i Miquel Ripeu serà de 3,30€. 

La productora ANEXA (Els homes són de mart i les dones de venus; Tuppersex, Confessions de dones de 30...) llença aquesta acció com a protesta per la desorbitada pujada de l’IVA que al 2012 va passar d’un 8 a un 21%, i vendrà les seves entrades de cada dijous NOMÉS PEL VALOR DEL 21% (3,30€) del preu de l’entrada a taquilla (19€). Els tiquets es poden aconseguir a través de les plataformes de venda d'entrades: www.atrapalo.com i www.elperiodico.com.

‘Tot bé, gràcies’ són tres històries que es creuen contínuament a l’escenari. Una comèdia que uneix les narracions de tres homes i les seves dèries: trobar el bar perfecte, seguir la moda que es marca o intentar fer un viatge sense parella són tres de les dèries que persegueixen a Cesc Canovovas, Miquel Ripeu i Elias Torrecillas.

L’espectacle es podrà veure a la Sala B del Teatre Principal de Barcelona fins a finals del mes de febrer.

Podeu recuperar el nostre anterior article, que inclou l'entrevista amb Miquel Ripeu, des de aquest LINK


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More