diumenge, 11 de gener del 2015

Concerto a tempo d'umore, al Teatre Condal


"CONCERTO A TEMPO D'UMORE"
al Teatre Condal, del 14 al 25 de gener

HUMOR I MÚSICA CLÀSSICA:

Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts: Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Schubert, Chopin, Strauss, Brahms... Amb teatre de gest amb molt d'humor, dotze músics i un director d'orquestra fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.
"Concerto a tempo d'umore" està pensat per a que el gran públic gaudeixi dels gags més divertits i les melodies més famoses, i el públic més experimentat ho faci amb elsarranjaments musicals i la teatralitat més precisa. Amb la garantia de l'autor i director de l'aclamat espectacle Operetta, Jordi Purtí.
L'espectacle començara l'any al Teatre Condal, abans d'empendre una intensa gira que els portarà al Festival d'Avinyó, i a fer temporada a França, Suïssa i Canadà.





UNA SUMA DE TALENTS:

Jordi Purtí (creador i director de l'espectacle) es forma en Mim i Pantomima a l'Institut del Teatre de Barcelona i durant cinc anys amb Els Joglars, on participa en la creació de Bye, bye Beethoven iColumbi Lapsus. Estrena 65 espectacles de diversos gèneres (text, clown, dansa, òpera...) rebent multitud de distincions i premis. Els seus èxits més recents són Hop!era i Operetta, que es troba de gira per Europa després de fer temporades al TNC, Victòria, Poliorama i Theatre Antoine de París.

L'Orquesta de Cambra de l'Empordà, orquesta de corda fundada l'any 1989 a Figueres, celebra enguany el seu 25é aniversari. Dirigida pel seu fundador, i director musical del projecte, Carles Coll, l'OCE basa el seu repertori en temes des del classicisme fins a la música contemporània, posant especial èmfasi en les obres de compositors catalans. Ha viatjat per cinc continents portant la música catalana a 44 països. Amb Concerto a tempo d'umore fan un pas endavant en la seva trajectòria, i marquen un camí de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.

Podeu escoltar l'entrevista a Jordi Purtí en aquest   ENLLAÇ

També trobareu l'entrevista a Carles Coll, Director de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà,  AQUI

Podeu veure un video promocional des de aquest  ENLLAÇ











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More