dijous, 25 de febrer del 2016

Jornada Castellera al Poble Espanyol




La Colla Gegantera del Poble Espanyol celebra el seu primer aniversari 

amb una gran festa familiar, diumenge 28 de febrer, de les 11 a les 17h.


El Poble Espanyol serà l’escenari d’una gran festa de la cultura popular en la qual hi participaran un total de 10 colles geganteres de Barcelona i d’arreu de Catalunya 

Uns 40 gegants, gegantons i capgrossos seran els protagonistes d’una jornada festiva que començarà amb una rua i que també inclourà ball de bastons, trabucaires i tallers


En Marcel i la Clara, els dos gegants de la Colla Gegantera del Poble Espanyol que van ser restaurats i presentats l’any passat, celebren el proper diumenge 28 de febrer el seu primer any de “nova vida”, i ho faran amb una gran festa pensada per a nens i adults en la qual hi participaran 9 colles geganteres més de Barcelona i d’arreu de Catalunya.

En total, uns 40 gegants, gegantons i capgrossos faran acte de presència a la segona Diada Gegantera al Poble Espanyol, que començarà a les 11h amb una rua que anirà del MNAC al Poble Espanyol. Quan arribin a l’entrada del recinte es farà la rebuda a càrrec dels trabucaires de Sant Andreu. Un cop dins, l’activitat no s’aturarà: es farà una cercavila, ball a la Plaça Major, tallers per a nens per aprendre a portar gegantons i capgrossos, entre d’altres propostes.

La Colla Gegantera del Poble Espanyol: un any integrada a la ciutat

La Diada Gegantera comptarà amb la participació no només de la colla resident –membre de la Coordinadora de Colles Geganteres de Barcelona– sinó de 9 colles més: Sarrià, Sagrada Família, Poble Sec, Trinitat Vella, Ciutat Vella, Sant Andreu, Gràcia, Martorell, Premià de Mar i Puigcerdà. Tampoc hi faltaran els bastoners de Sarrià i els trabucaires de Sant Andreu. Gràcies a totes les colles implicades, els assistents a la Diada Gegantera podran observar, fer-se fotos i veure ballar un gran nombre de gegants, gegantons i capgrossos engalanats amb vestuaris de diverses temàtiques.

L’entrada al recinte el diumenge 28 de febrer tindrà un preu especial de 5€ pels residents a Catalunya (entrada gratuïta per a nens de 0 a 4 anys). Els socis del recinte tindran entrada gratuïta a la festa. 

Trobareu més informació en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More