dissabte, 23 de novembre del 2013

El Credit - Sala Villarroel

“EL CRÈDIT” DE JORDI GALCERÁN A LA VILLARROEL 
Des de el 14 de setembre del 2013 es representa, a la Villarroel, la darrera obra (creiem que de moment) de Jordi Galcerán: 

EL CRÈDIT, dirigida per Sergi Belbel (primer treball després de la sortida del TNC) i interpretada (per ordre alfabètic) per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch. 

Sergi Belbel ens diu que “si demanar un crèdit fa cinc o sis anys podia semblar bufar i fer ampolles, fer exactament el mateix l’any 2013 s’ha convertit en una tasca gairebé quixotesca condemnada indefectiblement al fracàs” 

Després de “El mètode Gronholm”, Jordi Galcerán ha escrit una altra comèdia d’èxit plena de acidesa, ironia i per sobre de tot amb un gran sentit del humor que Sergi Belbel ha sabut traslladar, amb la seva saviesa habitual, al escenari amb la imprescindible i magistral conxorxa interpretativa d’aquestes dues “besties” del nostre teatre que son en Boixaderas i en Bosch. 

Aquets dos artistes, és a dir més que grans actors (que ja és dir) tenen la gràcia de Talía i dels Deus d’aconseguir que el públic, que els va a veure, se’ls cregui i que s’emocioni, rigui o plori segons el text o el personatge que interpretin. 

Volem recordar el magisteri de Jordi Bosch a “LA BÈTE” i el de Jordi Boixaderas a “COM DIR-HO” entre moltes altres obres de tants bons records. 

Per tant, RECOMANEM que no perdin l'ocasió d’anar a La Villarroel a veure “EL CRÈDIT”, ja que, es possible, que entre en Galcerán, Belbel, Bosch i Boixaderas els donin alguna idea de com convèncer a un director de Banc (o Caixa) per què els concedeixi axó: EL CRÈDIT. 

Enric Sunyol 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More