dimarts, 3 de desembre del 2013

1714, CRÒNICA D’UN SETGE

El musical sobre uns fets cabdals de la nostra història.1714, Crònica d’un setge, és un espectacle que ens parla deuns fets històrics decisius per la supervivència del nostre país, de les nostres llibertats i de la nostra llengua. 1714, Crònica d’un setge, és un musical que gira al voltant de la caiguda de Barcelona davant les tropes borbòniques, ara fa tres-cents anys.

Durant gairebé dues hores, assistim a una enriquidora lliçó d’aquells fets, perfectament dramatitzada, embolcallada amb 9 cançons i histories personals (que tal vegada podien haver estat realitat) d’aquells, homes i dones anònims, herois de la tragèdia.
Un espectacle que no s’han de deixar perdre els amants de la nostra historia ni els que vulguin gaudir del magnífic treball de la companya Jove Teatre Regina.

Tot una sèrie d’ingredients que el Teatre Regina vol posar a l’abast de tothom i per això han establert descomptes i preus especials per a jubilats i joves fins els 16, entre d’altres; així com un preu exclusiu de 12€, per a grups integrats per un mínim de 10 persones







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More